tiistai 20. elokuuta 2024

Kesän kuulumisia

 Meidän kesä on mennyt mökillä keskellä korpea huonojen nettiyhteyksien parissa, joten blogia ei ole sen takia tullut päiviteltyä.

Toivon (Kontioharjun Staalo) kanssa kävimme kuukausi sitten Oulussa Kamussa Kaisa Wickströmin luona silmäkontrollissa. Samalla otettiin myös verikokeet. Verikokeissa maksa arvot oli onneksi laskeneet takaisin normaaleihin arvoihin. Silmien tilannehan on se, että näköä niihin ei takaisin tule ja Toivo tulee elämään sokeana lopun elämäänsä. Onneksi Toivo on kaikesta huolimatta sopeutunut tilanteeseen todella hyvin. 


Tähän kesään on mahtunut surua puolin jos toisin. Heinäkuussa oli Tuomaksen ja Terhin perheenjäsenen Vertin (Kolme Veetä Eka-Eevertti) vuoro lähteä pilvenreunalle toisten koirakavereiden luokse. Nuku hyvin Vertti, meillä kaikilla on sinua iso ikävä.

10.1.2014-18.7.2024

Kolme Veetä Eka-Eevertti 

"Vertti"

Nousin selkään pyrstötähden,

valon maahan kulkemaan.

Älä sure, että lähdin,

sydämees jään asumaan.

Täältä takaa tähtitaivaan häntääni mä heilutan.

Elämän mä elin parhaan,

sua aina rakastan.

 
Verttiä ikävöiden Tuomas, Terhi, Pihla ja Helmi sekä meidän kotijoukot.
 
 
Vertin poismenon jälkeen muutama viikko takaperin meidän Fanni (Kolme Veetä Fiini-Fanni) lähti paikkaamaan Vertin jättämää aukkoa Kuopioon ja on nyt toistaiseksi siellä seuraneitinä kummitytöilleni Pihlalle ja Helmille. Fanni on kotiutunut sinne hyvin. :) Käytiin Helmin synttäreillä ja siellä Fanni oli iloisena vastassa.
 
  
 
F-pentueen 10 vuotissynttärit olivat 15.8. ja Fanni oli saanut maksalaatikkoa kakkua.
 
Fredi (Kolme Veetä Fiksu-Fredi) sai myös herkullista maksalaatikkoa kakkua synttäreiden kunniaksi.
 
  
 
Veetin (Kolme Veetä Fiksu-Feeti) kuvaterveiset myös saatiin.
 
Ukosta (Kolme Veetä Pakkasen-Peetu) saatu kuva Juhannuksen tienoilta. :)

 
Näyttelytuloksia ja joitakin kuvia mitä olen koko laumasta ottanut, olisi vielä päivitettävänä, mutta pitänee laittaa ne vielä paremmalla aikaa esille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti