sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Raahe RN 2.2.

Raahessa käytiin siis näyttelyssä Ipun ja Petjan kanssa. Valmakin oli mukana seurailemassa näyttelytouhuja ja pikku ipana osasi käyttäytyä aivan älyttömän hienosti! :) Lunta tuiskutti kun Raaheen päästiin, mutta se ei menoa haitannut. Tuomarina oli Pekka Teini. Tässä tulokset arvosteluineen!

Ippu JUN EH

"Keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Vielä kevyt raajainen ja vielä tiivistymätön nuori narttu. Kevyehkö kuono-osa. Hieman korostuneet kulmakaaret. Rungossa hyvä pituus ja rinnassa hyvä syvyys. Hyvin rakentunut taka-osa. Normaalit nuoren koiran liikkeet. Hyvä turkki. Itsevarma käytös."

Petja NUO ERI2

"Keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Tyypiltään erinomainen. Oikea ilme. Oikea linjainen pää, jossa hieman kevyt sukupuolileima. Rungossa oikea rakenne. Hieno takaosa ja hyvä häntä. Turkki tänään kunnossa. Etuliikkeet voisivat olla tiiviimmät. Hyvä käytös."

Kuvia ei tällä kertaa ole, mutta ompahan ainakin arvostelut. Reissu oli kaikenkaikkiaan hyvä ja tyytyväisiä sai kyllä olla. Valmallekkin kokemus oli uusi ja tosi hyvä! Kiitos vielä Paulalle mukavasta matkaseurasta jälleen. Seuraava etappi on Orvokin kanssa Tuusniemen ryhmänäyttely loppukuusta, sitä odotellessa siis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti