sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Siilinjärvi RN 18.5 ja Kuopio KV 25.5.

Tässä on ollut menoa ja meininkiä ihan kiitettävästi niin on tämä blogin päivittäminen jäänyt vähän vähemmälle. Kävin siis Siilinjärvellä ryhmiksessä Seelan kanssa ja Kuopion kansainvälisessä näyttelyssä Sallin ja Petjan kanssa.

Siilinjärvi 18.5 Tuomari Jaana Hartus

Kolme Veetä B-duuri-Bihla "Seela" AVO H

" Keski kokoa pienempi. Tasapainoisesti rakentunut hyvän tyyppinen narttu. Jolle toivosin enemmän raajaluustoa. Varsin voimakas pää ja kookkaat korvat. Toivoisin pehmeämmän ilmeen. Hieman pysty olkavarsi. Muuten liikkeet ok. Karvapeite varsin niukka tänään. Voisi olla tuuheampaa."Kuopio 25.5. Tuomari Hannu Talvi

Kolme Veetä Basso-Betja "Petja" AVO ERI3 SA

"Tumman ruskea merkein. Lähellä keskikokoa. Tiivis rakenteinen. Sopusuhtainen pää. Hyvä runko ja raajarakenne. Esiintyy ja liikkuu mallikkaasti."

Kolme Veetä Aamusumu "Salli" AVO ERI

"Tumman ruskea merkein. Voimakas rakenne. Hyvä jykevä pää. Vankka runko. Hyvä asentoiset raajat. Alkava karvanlähtö. Erinomainen häntä, samoin luonne ja liike."

Kuvat lisään hiukan jälkeen päin kun ne itselleni saan. Nyt kesän näyttelyitä onkin aika vähän tulossa, parin viikon päästä menen Petjan ja Orvokin kanssa Karttulaan. Katsotaan kuinkas siellä käy.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti