lauantai 20. heinäkuuta 2013

Oulu KV:t 13.7-14.7

Viime viikolla lähdin Milkan ja Valman kanssa perjantaina junalla kohti Oulua. Minna oli asemalla vastassa ja jatkoimme siitä Iihin. :) Lauantaille ja sunnuntaille oli näyttelyt ja siellä pyörähdettiin ihan mukavin tuloksin.. :)

Lauantai:

Tuomari Irina Poletaeva

Jehnajan Suttura "Valma" JUN ERI4

"9kk. lupaava. Oikeat mittasuhteet. Hyvä luusto. Hyvä pään muoto. Ilme voisi olla parempi. Oikea hampaisto. Erinomainen kaula, ylälinja ja hännän kiinnitys. Rintakehä hyvin kehittynyt ikäisekseen. Hyvät kulmaukset ja sivuliike. Lupaava karva."

Jehnajan Hupsheijaa "Milka" AVO EH4

"Erittäin hyvä tyyppi. Hyvät mittasuhteet, erinomainen luusto. Hyvä pään muoto. Hieman pienet ja vaaleat silmät. Saksipurenta, puuttuu p4 alhaalta. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Hyvät kulmaukset ja sivuliike. Hyvä karva. Likainen pilkutus raajoissa. Pehmeähköt ranteet"

Sunnuntai:

Tuomari Tuula Savolainen

Jehnajan Suttura "Valma" JUN EH

"9kk. Hyvät mittasuhteet, hyvä kaula ja ylälinja. Oikea linjainen vielä kevyt pää. Tummat silmät ja hyvät korvat. Eturintaa tarvitaan vielä lisää. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvin kulmautunut takaa, hieman luisu lantio ja alaskiinnittynyt häntä. Ranteissa pehmeyttä. Saisi kantaa häntänsä paremmin selällä. Liikkuu sivulta hyvin, hieman kapeat takaliikkeet. Hyvä karvanlaatu."

Jehnajan Hupsheijaa "Milka" AVO ERI3

"3v. Ryhdikäs, hyvät mittasuhteet omaava narttu. Kaunis pää, toivoisin tummenmat silmät. Hyvä tilava rintakehä. Hyvin kulmautunut takaa, olkavarret voisivat olla viistommat. Riittävä eturinta. Hieman alaskiinnitynyt häntä. Yhdensuuntaiset edestakaisin liikkeet. Liikkuu sivulta reippaasti. Hyvä turkki."

Tällä viikolla käytimme myös Seelan (Kolme Veetä B-duuri-Bihla) ja Milkan lonkkakuvissa. Seelalta kuvattiin myös kyynärät ja ne olivat ok. Lonkat lähtivät kennelliittoon kierrokselle ja sitten sitä odotellaan tuloksia. Milkan lonkathan kuvattiin uudelleen, kun vuosi sitten ne tulivat D:nä takaisin. Valitettavasti eläinlääkäri oli sitä mieltä, että kuvia ei kannata laittaa eteenpäin koska ne tulisivat todennäköisesti samana takaisin mitä vuosi sitten. Näin ollen Milka siis siirtyi meidän nimiin, kun Minna ei sillä voi pentuja teettää. Kiitos kuitenkin Minnalle, tästä ihanasta persoonasta joka meitä naurattaa joka päivä hassulla olemuksellaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti