torstai 22. elokuuta 2013

Kajaanin RN 17.8

Lauantaina olimme kotikisoissa täällä Kajaanissa. Tuomarina oli kaikille uusi ja tuntematon Perttu Ståhlberg. Tulokset arvosteluineen ja kuvineen alla. Kiitos Martiskaisen Paulalle kuvista!

Kolme Veetä Aamupäivä "Pyry"
AVO H
"Pitkärunkoinen. Kapea ja pitkä kallo. Silmät saisivat olla tummemmat. Hyvä kaula ja runko, pitkä lanneosa, saisi nostaa häntäänsä paremmin. Turkki ok. Liikkuu riittävällä askelpituudella, tarvitsee tottumusta käsittelyyn."

Jehnajan Suttura "Valma"
JUN EH3
"Hyvärunkoinen. Hieman pitkä ja suippo kuono. Vaaleat silmät. Suuret korvat, riittävä kaula. Pystyt lavat, lyhyt olkavarsi. Hyvä selkä. Saisi nostaa hännän paremmin liikkeessä. Edestä kulmautunut niukasti, riittävästi takaa. "

Jehnajan Hupsheijaa "Milka"
AVO EH4
"Hyvänkokoinen, hieman liian lihavassa kunnossa esitetty. Liian vaaleat silmät. Raajaluusto saisi olla vahvempi. Turkki ok. Hyvä hännäkiinnitys ja asento. Liikkuu ok kaikista suunnista."

Kolme Veetä B-duuri-Bihla "Seela"
AVO ERI2
"Hyvät mittasuhteet, silmät saisivat olla tummemmat. Kokonaisuuteen liian suuret korvat, riittävä kaula, hyvä runko, pystyt lavat, lyhyt olakavarsi. Riittävästi kulmaatunut takaa, kääntää hieman eturaajojaan ulospäin. Hyvä turkinlaatu, hyvä häntä, hieman korkea kinner. Liikkuu hyvin, mukava luonne."

Kolme Veetä Aamunsäde "Kuura"
AVO EH
"Turhan löysässä kunnossa esitetty, isot korvat, pyöreät silmät, hyvä kaula ja runko, saisi olla paremmin kulmautunut edestä, riittävästi takaa, turkinlaatu ok, selän tulee vahvistua."


Seela oli tämän porukan yllättäjä ja todellakin tulokseen saa olla ylpeä! Neidin paras tulos tähän mennessä! Iso kiitos vielä Pirjolle joka esitti Seelan! :) Pyryn kohdalla meillä kävi niin ikävästi, että ampiainen pyöri siinä meidän ympärillä ja se ilmeisesti kerkesi pistää Pyryä juuri ennen kuin meidän piti mennä tuomarin eteen.. Pyry oli aivan paniikissa, eikä oma itsensä ollenkaan. Toivottavasti pojalle ei jäänyt tästä mitään ikävää muistoa..  Nyt on näyttelyhommat vähän aikaa tauolla ja seuraavana sitten lappalaiskoirien erkkari Oulussa lokakuussa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti