torstai 5. kesäkuuta 2014

Juoksuja, näyttelyharkkoja ja pentukoulua

Ensiksi; Orvokilla (Kolme Veetä Cicu-Cilja) alkoi viimein juoksut! Ensi viikolla menemme Suomussalmelle tapaamaan Bingo-sulhoa (Touhu-Ukon Bingo) ja toivotaan että pariskunnalla tärppää. :)

Vertti on ollut kohta pari viikkoa tässä meidän laumassa vierailulla ja ollaan käyty pentukoulussa, näyttelyharjoituksissa ja yhdessä mätsärissä. Ensimmäinen pentukoulu kerta meni aivan ihmetellessä, mutta eilen olimme siellä toisen kerran ja hienosti oli poika oppinut jo uusia asioita. Paltamossa mätsärissä oli paljon koiria ja pentujakin oli paljon kehässä. Vertille tuloksena sininen nauha, mutta ei sijoitusta. Martti oli myös mukana isoissa koirissa ja Martille tuloksena punainen nauha ja ei sijoitusta. Ennen kehiin menoa Suvi tuli Moskun (Kolme Veetä Eka-Einari) kanssa Vertti veljeä tapaamaan. Voi kuinka komea pieni mies Moskusta olikaan kasvanut. Veljekset olivat ensin hieman ihmeissään mutta kohta jo ryhtyivätkin leikkiin. Tässä kuvia Vertistä ja Moskusta:Mosku


Vertti


Vertti ja Mosku

Maanantaina olimme Vertin kanssa näyttelyharjoituksissa ja Nuutti otti minun kameralla siellä kuvia:Vertti ja kaksi muuta näyttelyharkoissa ollutta pentua :)

Muutama muu kuva Vertistä jota on tullut ottetua:


Vertti

Lauantaina menen Petjan ja Martin kanssa Pielavedelle näyttelyyn, myös Valman olisi pitänyt lähteä matkaan, mutta silläkin alkoi juoksut joten en kehtaa sitä mukaan ottaa. Pojat olisivat aivan sekaisin muuten.. Vertti lähtee matkaan turistiksi. :) Alustavasti oli ajatus että Vertti jää Siilinjärvelle tällä reissulla, mutta pidänkin sitä vielä Heinäkuun alkuun täällä meillä, niin pystymme jatkamaan pentukurssia ja käymään näyttelyharjotuksissa vielä muutaman kerran. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti