sunnuntai 10. elokuuta 2014

Hossassa 6.8. - 8.8.

Keskiviikkona ajeltiin Tuomaksen ja Nuutin kanssa Suomussalmelle Hossaan. Mukana koirista oli Pyry, Petja ja Martti. Oltiin mökissä kaksi yötä ja päivät vietltiin aika tiiviisti ulkona. Nuutti ja Tuomas kalastivat ja minä sitten touhusin koirien kanssa. Mukava reissu oli kyllä ja ehkäpä ensi kesänä vielä uudestaan.. :) Kuviahan tuli otettua sellainen kolme ja puolisataa, mutta tässä nyt niitä parhaimpia otoksia. :)

Martti

Martti kahlailee

Pyry

Petja ja Martti

Kaikki kolme poikaa

Pyry


Iiskoski

Nuutti ja Martti

Pyry


Pojat tähystää

Nuutti syö ja Martti kyttää


Petja

Martti

Pyry ja Petja

 Petja ja Martti, melkein kuin kerrossängyssä ;)

Käytiin myös Helenan mökillä katsomassa Bingoa kun Helena pyysi kylään. Kyllähän tuo Bingo näkyi minut muistavan ja ihan kuin oisi Orvokkiakin odottanut kylään.. :)


Orvokin sulho Bingo
 

Orvokilla on noin viikko laskettuun aikaan ja kyllä täällä voidaan melko paksusti.

Katsotaan pitääkö Orvokki meitä ensi viikon jännityksessä vai alkaako tapahtua aikaisemmin.. ;)2 kommenttia:

  1. Moi! :) En tajua miten oon ollut niin sokea, etten oo hoksannut tätä blogia aiemmin, vaikka teidän kotisivujakin on tullut selailtua. Muistat ehkä minut ja Teemun, käytiin heinäkuun alussa teillä katsomassa ihanaa Orvokkia (ja taisi siinä muutama muukin innokas tyyppi olla vastassa :D), ja siitä asti ollaan jännitetty, että mahtaako sieltä tulla vähintään kaksi narttua, että mekin vihdoin monen vuoden haaveilun jälkeen saataisiin oma lapinkoira. :) Onneksi löysin edes nyt tämän blogin, kiva nähdä että Orvokille ilmeisesti kuuluu ihan hyvää tukalista helteistä huolimatta. Vielä varmaankin pitää muutama päivä elää jännityksessä? -Hanna

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Hyvä kun löysit tännekkin, tätä tulee eniten päivitettyä ja kuvia laitettua. :) Kova myllerrys siellä massussa käypi ja toivottavasti tyttöjä sieltä tulisi. Katsellaan miten kauan Orvokki lapsosia aikoo pitää massussaan, voi olla että menee ihan loppuun asti eli loppuviikkoon. :) Ilmoitellaan heti kun pennut ovat syntyneet! :)

    VastaaPoista