keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Lappalaiskoirien syyserkkari Oulussa 5.10

Lauantaina ajeltiin Sannan kanssa Ouluun ja oltiin Kempeleessä yötä. Koiria ei kotoo lähtenyt mukaan vaan sain ottaa kasvatteja matkaan. Ensin otettiin tästä Kajaanista kyytiin Seela (Kolme Veetä B-duuri-Bihla)  ja Paltamosta Seelan poika Mosku (Kolme Veetä Eka-Einari). Sunnuntaina mentiin sitten Nallikariin jossa pidetiin Lappalaiskoirien syyserikoisnäyttely. Mukana olivat myös Indi (Kolme Veetä Eka-Elviira) ja muu Indin perhe. Oli ihanaa nähdä Indiä ja Mosku ja Seelakin saivat neidin kanssa touhuta.

Pennuilla tuomarina oli Markku Kipinä ja nartuilla Sakari Poti. Moskun tuloksena PEN2 ja Indille ei sjoitusta. Hienosti kumpikin lapsosista esiintyivät ja osasivat käyttäytyä loistavasti. :) Seelalle tuloksena AVO EH, hienolla arvostelulla. Kuvia tuli napsittua paljon ja alla niistä osa:




Mosku


   
Indi


Seela

Indin omistajan Juhan ottama kuva kaikista kolmesta:

Seela, Mosku ja Indi

 Lisää kuvia erkkarista löytyy TÄÄLTÄ!

Iso kiitos vielä Sannalle mukavasta matkaseurasta ja kun esitit Seelan! Seuraavaksi sitten suunnataan Sannan kanssa Messariin. :)

Pentuja on lähtenyt jo maailmalle. Perjantaina ensimmäisenä lähti Nila ja sitten Miina. Lauantaina lähti Muru ja maanantaina Topi. Eilen ja maanantaina pennut saivat juosta pihassa vapaasti ja voi sitä riemua. Yritin parhaani mukaan saada niistä kuvia otettua, mutta vauhti oli välillä aika hurjaa. Ainoastaan meidän Fanni kerkiää oikeasti poseeraamaan kuvissa, se on muutenkin sellainen tuumailija.

Topi (Fiksu-Fransu) ennen uuteen kotiin lähtemistä

Hertta (Fiini-Floora)

Kaapo ja Hertta (Fiksu-Feelix ja Fiini-Floora)


Kaapo (Fiksu-Feelix)


Veeti (Fiksu-Feeti)


Fredi-Oskari (Fiksu-Fredi)



Fanni-Onerva (Fiini-Fanni)

Jotain mielenkiintoista tapahtuu.. :)


Saatiin sähköpostiin kuvia Muskasta (Kolme Veetä Eka-Emmiina) ja ompas Muskasta kasvanut kaunis nuori neitokainen. Kiitos Lotalle kuvista!


Muska

Saatiin myös kuvia Orvokin veljestä Sisusta (Kolme Veetä Cicu-Cacu), kiitos Marialle kuvista!



Sisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti