lauantai 8. marraskuuta 2014

Rokotukset ja kyläilyä

Eilen Herttakin pääsi vihdoin omaan kotiin ja matkasi Marjan kanssa Haapajärvelle. Matka oli mennyt oikein hyvin ja kotona oli tehnyt tuttavuutta Unni-lapinkoiran kanssa.. :) 

Käytin eilen päivällä Fannin ja Fredin rokotuksella. Fanni painoi 4,5kg ja Fredi 5,5kg, kumpikin kasvanut hyvin! Rokotukset antoi molemmat laittaa hienosti eikä kumpikaan edes hoksannut neulaa. Seuraavalle rokotukselle sitten kuukauden kuluttua.. :)

Fredi ja Fanni matkalla eläinlääkärille. :) 

Keskiviikkona ajeltiin Mirkan luokse Pudasjärvelle kylään. Vastassa siellä meitä oli Pipsa (Kontioharjun Pipsa) ja Pipsan sekä meidän Petjan poika Rikke (Kontioharjun Juissi) . Viimeksi nähtiin Rikkeä kun se oli noin 5 viikon ikäinen ja nyt poika olikin jo kasvanut isoksi mieheksi. Aivan valloittava pakkaus. :) Mukana meillä oli Fredi ja Rikke saikin siitä heti hyvän ystävän. Alla kuvia Rikestä ja vähän muustakin:
Rikke poika
 
Fredi ja RikkeSamassa pihapiirissä asusteli poroja ja tietenkin niistäkin täytyi kuvia ottaa. Ovatpa muuten aika uteliaita yksilöitä, kovasti kiinnosti että kuka se aidan takana onkaan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti