maanantai 15. joulukuuta 2014

Helsingin Voittaja-näyttelyt ja muita kuulumisia

Itsenäisyyspäivän aikaan kävimme tekemässä reissun Helsinkiin. Alkumatka Siilinjärvelle mentiin minun autolla ja kyydissä oli Petjan lisäksi Sanna ja keeshond Tarmo. Siilinjärvellä tehtiin "välilasku" ja puolen yön jälkeen reissu jatkui linja-auto kyydillä Helsinkiin. Mukava reissu oli kaiken kaikkiaan vaikkei sen isompia menestyksiä Petjalle tullutkaan, kumpanakin päivänä tuloksena EH.
Kiitos vielä Sannalle mukavasta matkaseurasta, oli hauska reissu! :) Pari kuvaa Messukeskuksesta, Petjan kehäkuvan otti eräs ystävällinen nainen minun kameralla, en nimeä hoksannut kysyä. Petjasta ja Tarmosta otti myös ihan oikea ammattivalokuvaaja kuvat, mutta en ole vielä niitä sähköpostiin saanut.

Petja

Tarmo ja Petja

 Helsingin reissun aikana meillä oli käynyt kylässä Fannin ja Fredin sisko Miina (Kolme Veetä Fiini-Fiia) kylässä. Kuvia ei tällä kertaa ollut kun olin itse kameran kanssa Helsingissä. Neiti oli kuulemma kovasti kasvanut ja vaikutti todella reippaalta, mitä Miina oli kyllä jo lähtiessäkin. :)


Jokunen aika sitten käytettiin meidän Martti lonkka ja kyynärkuvissa. Tulokset saatiin viime viikolla ja ne olikin mitä mukavimmat. Eli Martti (Jehnajan Vanttera) Lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Silmät aikaisemmin kesällä tutkittu terveiksi ja poika on myös Pompen ja PRA sairauksista vanhempien perusteella terve. :)

Martti 

Ipanat kasvaa kovaa vauhtia ja huomenna mennäänkin sitten tutustumaan Pallohalliin, jossa on koiraharrastajien vuoro. Katsotaan mitä ipanat siitä oikein tuumaa. Fanni ja Fredi hoksasivat jokunen aika sitten sohvalle hyppäämisen ja muutaman kerran ipanat onkin löydetty sohvalta ihmettelemästä. :)

Fredi ja Fanni

Muutamia kuvia F-pennuista:

Kaapo poika (Fiksu-Feelix) oli päässyt kylpyyn koirapuistoreissun jälkeen ja poika oli nauttinut lämpimästä kylvystä täysin rinnoin.


Kaapo metsäreissulla

Muru (Fiini-Friida) oli myös oppinut sohvalle hyppäämisen. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti