lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Tässä on mennyt tovi, kun on viimeksi ehtinyt blogia päivittelemään. 
Olen nyt parin viikon ajan ollut koiralauman kanssa keskenään kotosalla, kun mummo on ollut Rokualla kuntoutuksessa. Viikonloppuina kuitenkin mummo on kotona. Ipanoillakin on ollut opettelemista kun 8 tunnin työpäivät täytyy jaksaa kotona odottaa.. Vielä loppukuukausi olisi tälläistä menoa tiedossa.

Fredin ja Fannin kanssa kävimme mummon viemässä Rokualle ensimmäisellä viikolla. :)

Sitten kuulumisia Kuopion suunnalta. Milkahan meni siis jokunen aika sitten Tuomaksen luo Siilinjärvelle ja sieltä sitten kokeilemaan elämää uudessa perheessä Kuopiossa. Kaikki on mennyt todella hyvin uudessa ympäristössä ja uudet omistajat Vuokko ja Jari Haring ovat tykästyneet Milkaan kovasti. Milka onkin päässyt jo pitkille vaelluslenkeille ja Vuokko ja Jari ovat saaneet oivan vaelluskaverin. :) Ihana oli kuulla, että Milka on sopeutunut hyvin ja koira on ollut mieluinen, voi sanoa että iso kivi on vierähtänyt nyt pois harteilta. :) Alla pari kuvaa Milkasta, kuvat Krista Haring:


Milka

Viime viikonloppuna meillä kävi myös vieraita, kun Marja tuli Hertan (Kolme Veetä Fiini-Floora) kanssa kylään. Olipas neiti muuttunut kovasti sitten viime kerran. Todella paljon oli Hertta ulkomuodoltaan kuin luonteeltaankin Orvokki äidin oloinen. :) Alla kuvia Hertan ja sisarusten touhuista:

 

Hertta

  
Fanni ja Hertta

  Kolme kopla :)

Vanha herra Vihtorikin innostui oikein leikkimään näiden nuorempien kanssa. Pitkän tovin oli leikeissä mukana, hassu papparainen.. :)

Viime viikolla kävin Petjan kanssa silmätarkastuksessa Sotkamossa ja silmät todettiin terveeksi. Paikalla oli myös Ippu (Kolme Veetä Cicu-Cipu), jolla polvet ja sydän ok. Silmät myös todettiin terveiksi! :) Tarkastajana Jari Aho. Ippu on myös käynyt lonkka ja kyynärkuvissa, ja tuloksia odotellaan. :) Kiitos Paulalle Ipun viemisestä tarkkeihin! 

Kasvateista on taas tullut mukavasti kuvia kuulumisien kera:


Indi (Kolme Veetä Eka-Elviira) on sitä mieltä, että jätskistä täytyy saada maistaa.

Sisu (Kolme Veetä Cicu-Cacu) laittoi hiihtolomalta terveisiä.
 

Kaapolta (Kolme Veetä Fiksu-Feelix)  terveiset ystävänsä Kiban kanssa.

 

Veetiltä (Kolme Veetä Fiksu-Feeti) lumiset kevät terkut. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti