keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Meidän talossa on aika pitkälti tällä hetkellä karvattomia koiria, suurin osa lappalaisista on kesäkarvaan vaihtaneet. Petja on oikeastaan ainut joka on oikein kunnon karvassa edelleen. :)

Kuulumisia kasvateista kuvineen on saatu taas oikein mukavasti:

Kuura (Kolme Veetä Aamunsäde) nauttii pihalla olemisesta. Viime viikolla tuli astutuksesta kolme viikkoa ja Kuuralla on ollut pahoinvointia eikä ruoka ole maistunut kunnolla. Jospa nämä olisi hyviä merkkejä ja pieniä lapinkoiran alkuja olisi maailmaan tulossa. :)

Kuura

Kaapo (Kolme Veetä Fiksu-Feelix) on ollut jo jonkin aikaa aivan erään tyttö koiran hurmoksessa. Ruoka ei ole oikein maistunut ja ulistakkin on pitänyt. Pojasta on siis tainnut tulla jo mies. :)

Kaapo

Veeti (Kolme Veetä Fiksu-Feeti) oli käynyt kalastamassa ja mukavaa oli ollut. Karvaa pojalla on vaikka muille jakaa, mutta se ei ole menoa haitannut näin viileenä kesänä. :)

Veeti 

Viime viikonloppuna Kuhmoon Kotilan kenneliin syntyi Huldalle (Kotilan Hulda) ja Pyrylle (Kolme Veetä Aamupäivä) kuusi pientä lapinkoira vauvaa. Emä ja pennut voivat hyvin. :) Kuvat kasvattaja Irman luvalla laitettu. :)

Ihanan kirjavia pentuja, joukossa jopa parkinruskeita! :)
Lisätietoa ja kasvattajan Irman yhteystiedot kotisivuilta Kotilan kennel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti