torstai 24. syyskuuta 2015

Kuuran ja Martin pennut 7 viikkoa

Eilen tuli Kuuran ja Martin pennuille ikää 7 viikkoa. Aika menee ihan hurjan nopeasti, kun tuntuu että ihan äsken pentuja maailmaan saateltiin. Kävimme eilen vielä katsomassa koko pentukatrasta ja samalla Viima eli Hilla lähti meidän matkaan. Hilla viettää reilun viikon tässä meillä ja sitten ensi viikolla vien Hillan Maaningalle minun äidin luokse. Hilla menee siis sijoitukseen. :)
Alla vielä eilen otetut kuvat:

Pojat

 Vinha

 Vanttera "Canto"

Tytöt

Vaarna "Ruska"

 Viima "Hilla"

 Vilunki "Saaga"

 Koko porukka väsähti ulkoilun jälkeen

Eilinen loppupäivä olikin sitten hulinaa kun Urho ja Hilla tekivät tuttavuutta. Serkukset kyllä remusivat kovasti ja aina välillä piti itse vähän rauhoittaa menoa. Hilla nukkui yön hyvin, oli varmasti kovin väsynyt. Tänään yritän saada Urhosta ja Hillasta kuvia jos ei vaan kovasti vettä sada. :)

Hilla eilen uudessa ympäristössä, paljon oli ihmeteltävää :)

Maanantaina ja tiistaina ajelimme Orvokin kanssa Karttulaan suhloa eli Sampoa tapaamaan. Valitettavasti astutus ei kummallakaan kerralla onnistunut. Sampo kyllä kovasti yritti, mutta Orvokki ei vain jostain syystä antanut asiaa viedä loppuun asti. Olemme miettineet, että mistäpä sitä tietää jos Orvokki ei vielä pentuja halua. Me kun ei näiden ajatuksen juoksua tiedetä. No oli miten oli, mikään kiire pentujen kanssa ei ole joten kokeillaan seuraavasta juoksusta sitten uudelleen. Urosta ei kuitenkaan vaihdeta, vaan ajellaan sitten taas keväällä Sampoa tapaamaan. Niin ihana luontoinen ja vieläpä sen lisäksi komea herra Sampo kyllä on. :) Katsellaan ja toivotaan, että sillon onnistuisi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti