perjantai 9. lokakuuta 2015

Lappalaiskoirien syyserkkari Lahdessa 4.10

Viime viikon perjantaina ajelin Maaningalle Fannin, Fredin ja Hillan kanssa. Lauantaina lähdimme Venejärven Irenen kanssa kohti Lahtea. Irenellä oli sijoitusnarttu Sinttu (Hiittanan Sinttu) matkassa. Lauantaina hotellin viereisessä rakennuksessa pidettiin Lappalaiskoirat Ry:n syyskokous. Porukkaa oli mukana paljon ja kiivasta keskustelua siellä tietenkin käytiin. Sunnuntaina olikin sitten itse näyttelyn vuoro. Uroksilla tuomarina toimi Elaine Short ja nartuilla Eija Lehtimäki. Fannille ja Fredille kummallekkin tuloksena H, vielä kumpikin tarvitsevat aikaa kehittyä. :) Irenen kasvatille tuli EH.

Fredi ja Fanni

Lauantaina saimme käydä katsomassa Urhon siskoa ja Pyryn tyttöä Riemua (Kotilan Hertta). Riemu oli todellakin nimensä veroinen, riemuikas neiti! :) Kiitos paljon Jonnalle ja Juusolle, kun saimme Riemua käydä katsomassa. Alla kaksi kuvaa neidistä.

Riemu

Kiitos Irenelle mukavasta reissusta! :)
Hillahan siis jäi sitten Maaningalle minun äidille sijoitukseen. Hyvin on neiti sopeutunut uuteen ympäristöön. Talon toisen koiran eli kääpiösnautseri Usman kanssa tulevat hyvin toimeen ja onhan Hilla tehnyt hyvinkin läheistä tuttavuutta Vilho pupuun. :)
Vilho ja Hilla

Jenna laittoi myös minulle kuvan Hillan veljestä Cannosta. Kylläpä Canto näyttää niin paljon isältään Martilta, että isästä ei voi erehtyä.
 Canto

Tänään otin muutaman kuvan Urho-Kalevista. Urho sai meidän kaupunki reissulta uuden hienon pilkullisen virtahepo lelun. Sehän olikin sitten ihan äärettömän kiva uusi lelu. :) Urho vaihtaa jo kovaa kyytiä pentukarvaa pois, ison pojan pitkää karvaa on jo tullut selälle. :)
Urho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti