maanantai 18. huhtikuuta 2016

Polvijärvi RN 17.4. ja muita kuulumisia

Ensin laitan tähän ilouutisen! Eilen Lestijärvelle syntyi Kotituulen kenneliin Akan ja Martin (Kotilan Pulla & Jehnajan Vanttera) pennut. Pentueessa on 3 narttua ja 3 urosta, kaikki väriltään mustia merkein. :) Meille tulee sitten näistä pennuista laumanjatkeeksi narttu.. Ihastuimme niin kovasti Akkaan silloin kun se meillä viikon ajan oli, että päädyimme sitten tästä yhdistelmästä narttupennun ottamaan. Menemme oman pennun valitsemaan kunhan Orvokin pennut ovat syntyneet. :)

Pienokaiset 

Eilen pyörähettiin Polvijärvelle ryhmänäyttelyssä. Kotoa matkaan lähti Fredi, Fanni ja Martti. Henna lähti matkaan Hildan kanssa. Reissu oli oikein mukava ja tulokset meni yli odotusten. :) Alla tulokset kuvineen ja arvosteluineen.

Kolme Veetä Fiksu-Fredi "Fredi" 
NUO H
"1v8kk. Keskikokoa pienempi. Mittasuhteiltaan oikea. Puuttellinen sukupuolileima. Kevyt pää. Kookkaat korvat. Hyvä runko. Niukahkot etukulmaukset, paremmat takana. Erinomainen karvanlaatu ja hyvä häntä. Liikkuu kapeasti sivusta tasapainoisella askeleella."


Jehnajan Vanttera "Martti" 
AVO ERI3 SA
"3,5v. Keskikokoa kookkaampi. Parkinvärinen. Selvä sukupuolileima. Tilava runko. Pitkä lanneosa. Pystyhkö olkavarsi. Erinomainen karva ja häntä. Liikkuu hyvällä taka-askeleella, mutta kapeasti edestä. Esitetään edukseen."

Kolme Veetä Fiini-Fanni "Fanni"
NUO ERI3

"1v8kk. Kevytpiirteinen pää, kookkaat korvat. Sopivat mittasuhteet. Pehmeyttä selässä. Eturinta saa täyttyä. Hyvä rungon pituus. Hieman pysty olkavarsi. Takana kulmaukset ok. Erinomainen karvanlaatu. Lyhyehkö häntä. Liikkuu hyvin takaa, edestä vielä löysästi."

Laitetaan vielä kuva Hildasta (Erätytön Darri Louhi) joka oli hienosti narttupentujen kolmas!
 Hilda

Kiitos vielä Hennalle matkaseurasta ja Fredin esittämisestä sekä myös kuvaus avusta. :)

Sain Jennalta kuvia Martin ja Kuuran pennuista Ruskasta ja Cannosta.

Ruska (Vaarna)

 Canto (Vanttera) ja uusi kurapuku kevätkeleihin
 Orvokki voi todella paksusti ja alkaa selvästi pennut mahassa painamaan. Vielä pitäisi jokunen hetki jaksaa ennen loppurutistusta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti