maanantai 16. toukokuuta 2016

Kevät-pennut 2 viikkoa

Tänään Orvokin ja Sampon Kevät-lapsoset täyttää 2 viikkoa. Kaikilla on jo silmät auki ja vauhtia alkaa olemaan. Tänään laitettiin keittiöön isompi pentuaitaus jossa Orvokki saa hoitaa pentuja päivät. Yöksi sitten mennään vielä pentulaatikkoon nukkumaan. Ekat matolääkkeet saatiin ja hieman maisteltiin jauhelihaa kermaviilin kera. :) Alla kaksiviikkois kuvat jokaisesta:

Ensin pojat

 poika 1

 poika 2

 poika 3

poika 4

Kaikki pojat

Ja sitten tytöt

 tyttö 1

 tyttö 2

 tyttö 3

tyttö 4

ja kaikki tytöt samassa kuvassa

Eilen ajalimme Lestijärvelle Kotituulen kenneliin katsomaan Akan ja Martin (Kotilan Pulla & Jehnajan Vanttera) pentusia. Olipa kerrassaan aivan ihania ja valloittavia pentuja koko sakki. :) Pennuillla on ikää 4 viikkoa. :) Alla kaikista kuvat:

Ensin tytöt:

 Tämä neiti tulee meidän laumaan asumaan Martti isukin kanssa. Kotoisammin neitiä tullaan kutsumaan Irmeliksi. :) Muutama viikko vielä pitäisi odotella, että saamme tytön hakea kotiin. :)



Kaikki tytöt vasemmalta alkaen Kotituulen Kebnekaise, Ingrid & Siri

Sekä pojat:




Ja kaikki pojat vasemmalta oikealle Kotituulen Lasse, Gustav & Gunnar

Vielä yksi kuva, jossa on koko porukka. :)


Kiitos Tuulalle kun pääsimme vauvoja katsomaan ja iso kiitos Sannalle, joka oli meillä sen aikaa pentuvahtina kun kävimme reissun tekemässä! :)

Eilen illalla menin sitten vielä Fannin & Fredin kanssa Kajaanin Paltaniemelle valokuvaukseen. Kuvaaja oli Anu Kovalainen, kiitos paljon kuvista! :) Nila sisko tuli myös Fannin ja Fredin kanssa kuviin. :)

 Fredi

 Fanni

 Nila

Nila, Fanni & Fredi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti