torstai 15. syyskuuta 2016

Kuvia,kuulumisia sekä terveystuloksia

Eilen oli mukavan aurinkoinen ilma ja päätinkin ottaa kuvia töiden jälkeen. Alla parhaimmat otokset:

Urho

Fanni

Irmeli

Martti

Orvokki

Petja

Petja ja Salli

F-pentueen osalta oli käynyt kaksi tyttöstä terveystarkeissa. Hertta (Kolme Veetä Fiini-Floora) tuloksilla lonkat C/B ja silmät terveet. Nila (Kolme Veetä Fiini-Fiola) tuloksilla lonkat C/C ja kyynärät 3/3. Nilan kyynärtulokset on todella harmillinen juttu, kun jo Fredin kyynärät mietitytti ja harmitti. Onneksi Nila saa elää vapaata elämää, kun ovat päivät maatilalla töissä ja saa siten kulkea omaa tahtiaan. Kyynäriähän ei ole pevisan mukaan pakko tutkia, mutta me todella suosittelemme että niitä tutkittaisiin ja siten kyynärvioistakin saataisiin lisää tietoa. Melkein kaikki F-pentueen pennut tullaan terveystarkastamaan eli iso kiitos kaikille jotka näitä tutkii tai aikovat tutkia, se on meille todella tärkeää.

Olen saanut facebookin kautta sekä viestillä ison liudan kuvia kasvateista, kiitos kaikille kuvista!

Hilma (Kolme Veetä Kevät-Kerttuli) oli viettänyt viikonloppua Kuusamossa mökkeilemässä ja mukavaa oli ollut. Alimmassa kuvassa on myös alkuviikon lenkkeilykaveri Nala. :)
Hilma ja kaveri Nala

Tomppa (Kolme Veetä Kevät-Kullervo) on myös nauttinut mökkielämästä Posiolla. :)
Tomppa ja isoveli Jaffa

Mössillä (Kolme Veetä Kevät-Kerkko) on ollut taas monelaista touhua, kahlailemaankin on vielä uskaltautunut. :)
 Mössi

Indin (Kolme Veetä Eka-Elviira) suurta herkkua on kurkku, jota kerjätäänkin oikein urakalla aina kun siihen on mahdollisuus. :)
 Indi

 Sain myös meidän Urhon siskosta Riemusta (Kotilan Hertta) Jonnalta kuvan. Riemu on kyllä todella kaunis nuori neiti. :)
Riemu

Meidän Martillahan kävi morsian Ihme Pohjavaaralta kylässä ja kyllä sieltä on pentusia pariskunnalle tulossa Touhu-Ukon kenneliin viikolla 40. :) Mikäli olet YHDISTELMÄSTÄ 
kiinnostunut ota yhteyttä kasvattaja Keijo Sirviöön puhelimitse 040-5363542. :)

Myös meidän Petjan morsmaikku Martta (Aile Ferdi Anet) odottaa pentuja. Laura oli käyttänyt Martan ultrassa ja useampi pikkuinen siellä näkyi. :)  Nämä pentuset pitäisis syntyä Ontojoelle viikolla 42. Jos tämä YHDISTELMÄ
kiinnostaa ota yhteyttä pentueen kasvattajaan Laura Komulaiseen puhelimitse 044 985 2003 tai s-postilla lauramarikomulainen@gmail.com :)

Nyt riittää jännittämistä kun on oikein kaksin kappalein pentueita tuloillaan meidän pojille ja vieläpä Sotkamon suunnille kummallekkin. :)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti