keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Lappalaiskoirien kevätpäivät Seinäjoella

Lauantaina suuntasimme auton nokan kohti Seinäjokea. Matkaan lähti matkaseuralaisiksi Maarit ja Karoliina koirineen. Koiria matkassa oli yhteensä viisi. Mukana minulla oli sijoitustyttöset Kiti (Kolme Veetä Kevät-Kirsikka) sekä Hilla (Viima). Maaritilla oli kotoaan Elli (Tassutuvan Naavakukka) sekä Iita (Cantavia Valomerkki). Karoliinalla oli Maaritin kasvatti Lyyli (Hallanoron Cuulasmarja). Ajelimme tällä porukalla kohti Pohjanmaata ja Lapuaa. Lapualla meillä oli mökki jossa sitten yövyttiin. :) Koirat tuli mainiosti keskenään toimeen ja etenkin Kitistä ja Lyylistä tuli ylimmät ystävykset. :)
Sunnuntaina olikin sitten itse näyttelyn vuoro. Tuomarina nartuille toimi uusi tuttavuus Anneli Pukkila. Tulokset oli varsin mukavat ja saa olla todella tyytyväinen:

Kolme Veetä Kevät-Kirsikka "Kiti" JUN EH
"10 kk. Mittasuhteiltaan hieman pitkä, mutta pää vielä kauttaaltaan vielä kapea. Kookkaat korvat. Tummat silmät. Sopiva runko. Riittävä raajaluusto. Niukasti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hieman jyrkkä lantio, joka näkyy lyhyenä taka-askeleena. Vielä löysä edestä. Hyvä häntä ja karvanlaatu. Miellyttävä käytös."

Viima "Hilla" NUO ERI4
"1½ v. Hyvät mittasuhteet. Riittävä vahvuus. Hyvä pään malli, mutta kookkaat ja haja-asentoiset korvat sekä pyöreät silmät häiritsevät ilmettä. Riittävä runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvin sivulta. Karva ei parhaimmillaan tänään. Kapea edestä. Miellyttävä käytös."


Paikalla oli myös Kitin veli Vikke (Kolme Veetä Kevät-Kuutti), joka esiintyi hienosti kovassa seurassa tuloksena JUN H. Kiitos Minnalle kun käytit Vikkeä näytillä, oli mukava nähdä! :)

Vikke

Näyttelyssä oli myös meidän Urhon ihana sisko ja Pyryn tyttö Riemu (Kotilan Hertta) paikalla, jonka tuloksena JUN EH ihanan iloisella esiintymisellä. :) 
Riemu

Vielä kaksi kuvaa meidän reissuporukasta, kiitos Maaritille ja Karoliinalle mukavasta ja hauskasta reissusta. :)
 Hilla, Kiti, Elli, Iita ja Lyyli

 Näyttelypaikalta pian kotiin lähdössä. :)

Eilen 14.3. oli meidän Sinnan (Paukapää Liinu) 10 vuotis synttärit! Paljon onnea Sinna Muorille! :)
Sinna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti