maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kuopio RN 8.4.

Perjantaina ajelin Irmelin ja Martin kanssa Maaningalle äidin luo, jossa vietimme viikonlopun. Lauantaina oli Sorsasalossa ryhmänäyttely, jonne mentiin Martin, Irmelin sekä Hillan kanssa.
Tuomarina toimi tällä kertaa Katja Partanen ja tulokset seuraavanlaiset:

Martti (Jehnajan Vanttera)
AVO EH
"Keskikokoa kookkaampi, hyvät uroksen mittasuhteet. Vahvakuonoinen uroksen pää, jossa toivoisi olevan parempi stoppi. Parkinväritys ja väriin sointuvat silmät. Hyvä ylälinja ja häntä. Pysty lapa, antaa hieman lyhyt kaulaisen vaikutelman. Kauttaaltaan vankka luusto. Erinomaisesti kulmautunut takaa, liikkuu pitkällä askeleella yhdensuuntaisesti. Erinomainen turkinlaatu, joskin pituutta ei tarvitsisi olla yhtään enempää."

Irmeli (Kotituulen Ingrid) 
JUN EH4
"Keskikokoinen, erinomaiset nartun mittasuhteet. Kaunis nartun pää. Hieman pehmeyttä selässä. Alhaalla kannettu häntä. Hyvin kehittynyt rintakehä, kokoon sopiva raajaluusto ja tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä askelpituudella ahmamaisesti. Erinomainen turkinlaatu. Miellyttävä luonne"

Hilla (Viima)
NUO ERI 3
 "Keskikokoa hieman kookkaampi. Kaunis parkinruskea narttu, jolla väriinsointuvat silmät. Vahva nartun pää, jossa kookkaat korvat. Tiivis ylälinja ja häntä. Hyvin kehittynyt rintäkehä ja eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Kokoon sopiva raajaluusto. Liikkuu erinomaisella askelpituudella rodunomaisesti. Maltilliset, mutta tasapainoiset kulmaukset edessä ja takana."

Irmelillä oli ensimmäinen kerta virallisessa luokassa ja hienosti meni. Hilla oli nyt vielä vajaassa kuukaudessa kasvattanut turkkia lisää ja toinen peräkkäinen erinomainen napsahti. :)
Kiitos kaikille mukavasta näyttelypäivästä!

Väsyneet reissaajat Irmeli ja Martti


Lauantaina 8.4. oli myös C-pentujen 5 vuotis synttärit! Paljon onnea koko pentueelle ! :)
Kuvassa Orvokki (Kolme Veetä Cicu-Cilja) pikkuisena :)

Sunnuntaina kävin vielä ennen kotiin lähtöä tervehtimässä Misaa (Kolme Veetä Kevät-Kastanja) Ylisen perheessä Siilinjärvellä. Enpäs osannut arvata mitä minulla siellä oli oikein edessä. Kävimme jäällä tälläisellä Snowdog ajelulla ja Misa nautti täysin rinnoin kun sai juosta tuhatta ja sataa. Kyllä ei koira voi sen parempaa liikuntaa saada mitä tuo homma oikein oli. :) Alla kuvia vauhdikkaasta menosta:

 Tässä näkyy millainen vekotin oikein olikaan kyseessä. Kyllä oli hauskaa päästä itsekkin ajelemaan tuolla. Noin kuuden kilometrin lenkki käytiin jäällä kurvailemassa. :)

Vielä videon pätkää vauhdikkaasta menosta:


Iso kiitos Ylisen perheelle, oli kyllä hauska uusi kokemus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti