tiistai 13. kesäkuuta 2017

Pielavesi RN ja Tuuri KR

Eilen 12.6. tuli meidän ensimmäiselle pentueelle eli A-pentueelle ikää jo 8 vuotta! Virallisesti siis veteraani iässä jo tämä pentue. Isot isot onnittelut koko pentueelle! :) Meidän Salli on vielä Hiltulanlahdessa Pyry veljen luona lomalla, joten synttäreitä juhlistetaan sitten myöhemmin. :) Kuurasta (Kolme Veetä Aamusäde) sain Jennalta synttärikuvan:
 Kuura

Lauantaina lähdin aamulla aikasin Martin kanssa kohti Maaninkaa. Maaningalta kyytiin hyppäsi äiti, Nuutti, Taavi ja Aurora sekä Hilla. :) Siitä jatkoimme matkaa Pielavedelle , jossa oli ryhmänäyttely. Tuomarina toimi Mari Lackman . Alla tulokset sekä Nuutin ottamia kuvia kehästä:

Martti (Jehnajan Vanttera)
 AVO ERI2

Hilla (Viima)
 NUO EH2

Pielavedeltä jatkoimme matkaa Peräseinäjoelle, jossa meillä oli mökki varattuna. Kaksi yötä vietimme yhteensä siellä. Todella mukava paikka oli mökkeilyyn. Oli omaa rauhaa, mikä on koiren kanssa mukavaa kun saa kaikessa rauhassa olla. :) Sunnuntaina menimme sitten Tuuriin jossa oli kansallinen näyttely. Siellä tuomarina oli Anneli Pukkila ja tulokset meni seuraavanlaisesti:

Martti (Jehnajan Vanttera) AVO H
Hilla (Viima) NUO EH2

Jenna tuli paikan päälle Cannon (Vanttera) kanssa seuraamaan kehiä. Otettiin kehien jälkeen muutama kuva sisaruksista Hillasta ja Cannosta. :)

 Canto ja Hilla

Oli todella mukava nähdä Cantoakin pitkästä aikaa, kiitos Jennalle kun tulit paikalle. :)

Eilen eli maanantaina lähdimme puolen päivän aikaan kotiin päin. Ajoimme kuitenkin Lestijärven kautta, josta kyytiin lähti pikkuinen Hinna neiti (Kotituulen Hermione). Hinna jatkoi sitten matkaa Taavin ja Auroran kanssa Kuopioon omaan sijoituskotiinsa. :) Kiitos Tuulalle tästä pikkuneitistä. :)
Muutaman kuvan nappasin neitokaisesta Maaningalla:

Hinna

Kasvattien kuvia on taas tullut muutamia, kiitos kaikille. :)

Indi oli ollut viikon poissa kotoa ja oli ollut kova ikävä omia pehmolelu kavereitaan. :)

Vikke (Kolme Veetä Kevät-Kuutti) on saanut uuden pikkuveljen (Staalon Pihkatappi), kun perjantaina oli Minna pikkuisen hakenut kotiin. 
Ylpeä isoveli ja suloinen pikkuveli

Myös Seela (Kolme Veetä B-duuri-Bihla) on saanut uuden perheenjäsenen Hillan kanssa, kun pikkuinen Milo poika oli muuttanut perheeseen. :)
Seela ja Milo poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti