lauantai 15. heinäkuuta 2017

Hillan DM-geenitestin tulos

Jokunen aika sitten saimme Hillan (Viima) DM geenitestin tuloksen ja se on DM sairastumisriski. Kylläpä ensin tuntui melko hirveältä, että tähänkö ne jalostushaaveet sitten tyssäsi kun muut tulokset oli kuitenkin hyviä. Sitten aloin tutkimaan tätä DM hommaa vähän tarkemmin ja niinhän tuon ymmärtää että DM sairastumisriski koiraa voi käyttää jalostukseen harkitusti. Välttämättä koskaan ja toivottavasti ei sairastukkaan nämä yksilöt vaan tällä koiralla on riski sairastua vanhempana. Laitoin asiasta jalostustoimikunnalle viestiä ja urossuosituksia mutta vielä en ole vastausta saanut. Vastauksia odotellessa olemme meidän Fannia (Kolme Veetä Fiini-Fanni) tarkkailleet mahdollisen tiineyden varalta ja maanantaina menemme ultraan varmistamaan että onko sieltä mitään tulossa.. :)

 Torstaina meille tuli hoitoon Indi tyttönen (Kolme Veetä Eka-Elviira) ja kovasti on touhua riittänyt. Neiti on kyllä rauhoittunut ja aikuistunut todella paljon viime kesästä. :)
Indi

Kasvattien kuvia ja kuulumisia ollaan taas saatu kivasti. Kiitos kaikille. :)

Miina (Kolme Veetä Fiini-Fiia) on odottanut kesää kuin kuuta nousevaa, mutta on joko liian kuuma tai sataa vettä. Ei oo jaksanut tai pystynyt kesälaitumilla juoksemaan.
 Miina

Vikke (Kolme Veetä Kevät-Kuutti) ja uusi pikkuveli Konsta (Staalon Pihkatappi) ovat varovasti käyneet kokeilemassa järvivettä varpaillaan. :)
 Konsta ja Vikke

Annelta sain pari kuvaa Seelasta (Kolme Veetä B-duuri-Bihla). :)
 Seela

Kuurasta ja Cannosta (Kolme Veetä Aamunsäde & Vanttera) sain Jennalta kuvia.  Kumpikaan ei vielä ole raskinut pudottaa karvaa kesäturkiksi. :)
Canto

Kuura

 Ja vielä Milkasta (Jehnajan Hupsheijaa) saatu kuva. Milka on kanootin kyydissä ja Jari meloo. :)
 Milka ja Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti