sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Hilla astutettu onnistuneesti

Perjantaina kävimme Hillan kanssa ensimmäisen kerran Kössin luona tutustumassa. Silloin pariskunnalla ei vielä tapahtunut tutustumista isompaa, mutta tänään sitten natsasi. Eli Kössi astui Hillan tänään ja kaikki sujui oikein mallikkaasti, ottaen huomioon että Hilla oli ensikertalainen näissä hommissa. :) Nyt siis toivotaan ja odotellaan, että tuottivatko treffit tulosta. Tiistaina käydään vielä uudelleen kokeilemassa, että vieläkö toisen kerran onnistuisi. :) Pentuja voinee odotella joulukuulle viikkojen 49-50 vaihteeseen. Kiitos Heikille ja Kirstille jo tähän astisesta yhteistyöstä. :) Pari kuvaa:

 Pariskunta :)

Kössi

Lisää tietoa mahdollisista vanhemmista kotisivuilta: https://sites.google.com/site/kennelkolmeveetae/pentu

Eilen kävin Sallin kanssa Lasten Hyväksi Kainuu järjestämässä mätsärissä. Veteraanikehässä kilpailtiin ja oltiikin siinä ykkösiä. Eikä se menestys siihen loppunut, kun vielä Salli oli koko mätsärin voittaja eli BIS 1 ! Kerrassaan hienosti meni ja todella hyvät oli palkinnot, Salli sai mm. lahjakortin koirahierojalle. :)
Salli ja palkinnot

Viime aikoina on ilmennyt muutamia seikkoja eli sairauksia, jotka on nyt vaikuttaneet siihen päätökseen, että emme tule meidän Fannia (Kolme Veetä Fiini-Fanni) käyttämään jalostuksessa. Viimeisin asia, joka sai tämän päätöksen aikaan on se, että eräs pentu 8kk iässä on jouduttu nukuttamaan ärhäkän PRA silmäsairauden takia. Tässä kyseessä siis tämä toisen tyypin PRA jota ei pysty geenitestillä testaamaan eikä siten sulkemaan pois. Tämä vaikuttaa Fannin sukuun niin isän sekä äidin puolelta. On tässä mietitty, että kaikella on tarkoituksensa. Myös sillä , että Fannia ei saatu astutettua alkukesästä ja näin jälkiviisaana voi sanoa , että onneksi ei ne suunnitelmat toteutuneet vaikka silloin harmittikin. Fannilta tullaan jossain vaiheessa leikkuuttamaan kohtu pois, niin eipä tarvitse sitten juoksujakaan neitin kohdalla enää ajatella. :) Fanni saa keskittyä nyt sitten pihanvahti hommiin, jossa se onkin verraton koira. Meidän talon emäntä ja Ulla Taalasmaa niinkuin ollaan vitsillä aina sanottu :)
Fanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti