maanantai 29. tammikuuta 2018

Näyttelyviikonloppu

Viikonloppuna oli edessä kaksi näyttelyä. Lauantaina ajeltiin Raaheen Marjon, Jonin ja Janeten kanssa. Kotoa matkassa oli Salli, ja Kiti tuli Marjon ja Jonin mukana. :) Paikalla näyttelyssä oli myös Kitin veli Vikke.Tuomarina toimi Markku Kipinä. Tulokset seuraavanlaiset:

Kolme Veetä Kevät-Kirsikka "Kiti" NUO EH

Kolme Veetä Aamusumu "Salli" VET EH3

Kolme Veetä Kevät-Kuutti "Vikke" NUO EH4

Sisarukset Vikke ja Kiti

Sunnuntaina ajelin sitten Irmelin kanssa Kuopioon Jalostuspäivien näyttelyyn , jonne tuli myös sijoitustyttönen Hinna. :) Tuomarina toimi Katja Korhonen. Hinna kisaili JUN luokassa ja harmitukseksi pelkäsi kehässä olevaa autoa ja ei takia suostunut liikkumaan kehässä juuri ollenkaan. Tämän takia tuloksena siis JUN HYL. Nyt vain paljon harjoitusta ja kokeillaan sitten jonkin ajan kuluttua uudemman kerran. :) Irmeli oli NUO luokassa ja tuloksena H. Tuomarin mielestä liian raskas rakenteinen ja matala.. Noh, sehän on vain yhden ihmisen mielipide ja tästä on suunta ylöspäin. :) Kiitos kaikille mukavasta näyttelyviikonlopusta! :) Eilisen kuvia:

Kotituulen Hermione "Hinna"

 Kotituulen Ingrid "Irmeli"

Siskopuolet Irmeli ja Hinna

Paikalla oli myös meidän kasvatin Moskun (Kolme Veetä Eka-Einari) poika Danny (Hallanoron Diipadaapa) joka oli pentuluokassa hienosti kakkonen ja vielä kunniapalkinnon. :) Komea nuori pojan alku hänkin oli. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti