lauantai 5. toukokuuta 2018

Kajaani RN 5.5.

Tänään oli vuorossa kotinäyttelyt, kun täällä Kajaanissa oli prikaatilla ryhmänäyttely. Lappalaisia ei tällä kertaa mukana ollut, vaan Kerkko poika (Kotilan Kerkko-Uolevi) lähti ensimmäistä kertaa pentuluokkaan. Tuomarina toimi Markku Mähönen ja Kerkon tuloksena hienosti KP & ROP pentu. :)

Arvostelu: "Hyvät mittasuhteet ja vahvuus aste. Hyvä pään profiili, kuono voi vielä vahvistua. Hyvä korvien asento. Hyvä kaula. Lupaava eturinta ja runko. Hyvä hännänkiinnitys. Hyvät kulmaukset. Suorat edestakaiset liikkeet ja liikkuu sivulta hyvin. Hyvä karva ja miellyttävä käytös. " 

Posiolla oli ollut kasvattimme Vikke (Kolme Veetä Kevät-Kuutti) näyttelyssä, ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa. Tuomarina siellä oli toiminut Mari Lackman ja Viken tuloksena AVO EH. Mukava kun Vikke oli jälleen näytillä, kiitos omistaja Minnalle. :) 
  
 Kasvattien kuulumisia:


Äitiltä sain Hilmasta (Kolme Veetä Lumituiskun-Talvikki) kaksi uutta kuvaa. Neitokainen tuoksuttelee kevään tuoksuja ulkona. :)

 Teposta (Kolme Veetä Lumituiskun-Teppo) sain myös uusia kuvia, kovasti on Teppokin kasvanut. :)

Taneli (Kolme Veetä Lumituiskun-Taneli) ulkoilemassa kaverinsa kanssa. :)

Sakusta (Kolme Veetä Lumituiskun-Tahvo) myös tuli Sarilta uusi kuva. :)

Jenna laittoi Kuurasta (Kolme Veetä Aamunsäde) uusia kuvia. Ei kuulemma ikä paina vielä yhtään, vaikka reilun kuukauden kuluttua A pennut täyttää jo 9 vuotta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti