maanantai 11. kesäkuuta 2018

Keitele RN & Tuuri KR

Lauantaina ajelin aamusella Kerkon ja Sallin kanssa Keiteleelle, josta otimme kyytiin äitini ja äitin miehen Markon, sekä Hillan ja Hilman. :) Keiteleellä oli Kolomen Kimppa ryhmänäyttely. Hilla ja Hilma oli koko viikonlopun turisteina, mutta Salli ja Kerkko pyörähtivät kehissä. Keiteleeltä ajoimme suoraan Tuuriin, jossa olimme mökissä yötä. Sunnuntaina oli vuorossa Tuurin Miljoona Koira KR näyttely. Tuurissa Sallin kehässä käytti Tiina Soininen, kiitos avusta Tiinalle. :)  Alla tulokset ja arvostelut kummaltakin päivältä sekä pari kuvaa.

Keiteleellä tuomarina Sallille toimi Tanya Ahlman-Stockmari ja tuloksena VET H
Arvostelu:
 "9 v veteraaninarttu, jolla seistessään oikeat mittasuhteet, mutta ylälinjaltaan tänään hieman pehmeä ja rungossa saisi olla enemmän massaa. Erinomainen kallo-osa ja otsapenger. Rodunomainen ilme. Hyvä leveä alaleuka. Kokoon sopiva raajaluusto. Karvapeite saisi olla laadullisesti parempi. Ei myöskään tänään parhaassa karvapeitteessään. Joka on pituudeltaan tänään myös kovin lyhyttä. Erinomainen käytös. Hyvä häntä. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Yhdensuuntaiset eturaajojen liikkeet. Palkintosija määräytyy karvapeitteen kunnosta."

Tuurissa tuomaroi Katja Partanen ja Sallin tuloksena VET EH3
Arvostelu:
"Keskikokoa kookkaampi. Erinomaiset mittasuhteet omaava, hyvässä kunnossa esitetty veteraani. Vahva nartun pää, jossa kovin kookkaat korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Hyvin kehittynyt runko. Kokoon sopiva raajaluuston vahvuus. Erinomaiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä askelpituudella ja yhdensuuntaisesti. Turkki tänään kovin pehmyt ja keskeneräinen,mikä ikäluokastaan huolimatta vaikuttaa palkintosijaan."


Keiteleellä Kerkon tuomarina oli Riitta Lahtovaara ja tuloksena PEK 1 KP & ROP pentu
Arvostelu:
"8½kk urospentu, jolla oikea sukupuolileima ja mittasuhteet ja mittasuhteet. Hieman pitkä ja kapea kuono-osa. Otsapenger saisi olla voimakkaampi. Hieman kookkaat korvat. Hyvä kaula, erinomainen ylälinja. Hieman lyhyt häntä. Hyvin kehittynyt runko , riittävästi kulmautuneet raajat. Oikea karvanlaatu. Kevyet liikkeet, luonne ok."

Tuurissa tuomaroi Hannu Talvi  ja Kerkon tuloksena PEK 1 KP ja VSP pentu
Arvostelu:
"Hyvä koko. Oikea mittasuhteet. Rodunomainen. Hyvä päänmuoto. Oikea selkälinja. Kapea rintakehä. Ahdas eturaajojen asento, muuten hyvä luusto ja kulmaukset. Jo kattava turkki. Hyvä häntä, samoin luonne. Ahtautta liikkeissä."


Pari kuvaa reissusta:
Tuurissa meillä oli testissä ensimmäistä kertaa näyttelyteltta, jonka sain isältäni synttärilahjaksi. Hyvin mahtui kaksi häkkiä ja koirat. :) Kerkko oli mielissään kun pääsi "korkealle" kun harjasin sitä häkin päällä. :)

Sunnuntai aamuna otettu kuva koko kööristä.

Sekä äiti ja tytär, Hilla ja Hilma :)

Ja vielä äitin ottama kuva minusta Kerkon ja Sallin kanssa :)

 Huomenna 12.6. täyttää A-pentueemme jo 9 vuotta! Paljon onnea koko pentueelle! :) Niin se vaan aika menee huimaa vauhtia eteenpäin, ensi vuonna tulee täysi kymppi meidän esimmäisellä pentueelle täyteen. :)
Pyry (Kolme Veetä Aamupäivä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti