tiistai 24. heinäkuuta 2018

Kuvia ja kuulumisia


Perjantaina käytiin Hilman kanssa Aisti ja Tunne Oy:n järjestämässä Missit ja Misterit Cup osakilpailussa. Kyseessä on siis mätsärin kaltainen leikkimielinen koiranäyttely. Hilma oli 5/6 ryhmän neljäs. :) Ensi viikolla perjantaina menen viemään Hillan ja Hilman takaisin Maaningalle, jossa meneekin sitten loppuviikko. Perjantaina menemme Hillan, Hilman sekä Hinnan kanssa Kuopioon Sawo Showun kehiin. Hilmalle ensimmäinen oikea pentuluokka edessä. :) Lauantaina ja Sunnuntaina on sitten Kerkon vuoro olla esillä. :) 

Hilma

Perjantaina Paula käytti kasvattiamme Ippua (Kolme Veetä Cicu-Cipu) näytillä. Ippu on täysin kesäturkissa, kuten siskonsa Orvokikin. Hyvässä lihaskunnossa oleva koira kyllä sekä reipas neitokainen.. :)
 Ippu

Sunnuntaina Kemin KV näyttelyssä oli Vikke (Kolme Veetä Kevät-Kuutti) näytillä. Tuomarina oli toiminut Riita Niemelä ja Viken tuloksena AVO EH. :) Minnalta sain Vikestä uuden kuvan. :)
Vikke

 Janikalta sain Kaaposta (Kolme Veetä Fiksu-Feelix) uusia kuvia. Hieman meinaa olla jo kesäväsymystä ilmassa Kaapollakin, kun on ollut näitä kovia helteitä. Kaapon herkkua on ollutkin jäädytetty piimä, jossa on nappuloita seassa. :)
Kaapo

Myös Sakusta (Kolme Veetä Lumituiskun-Tahvo) sain eilen uusia kuvia Sarilta. :)
Saku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti