tiistai 7. tammikuuta 2020

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Niin se vaan joulu juhlittiin ja uusi vuosikin meni suhteellisen rauhallisissa merkeissä. :) Itse olin koko Jouluaatto päivän töissä ja Fredi oli mukana tonttuilemassa. :)


 Viime päivinä ollaan elelty jännittäviä aikoja kun meidän kaverien Karoliinan ja Jaakon koiran Lyylin synnytys läheni. Lyyli eli Hallanoron Cuulasmarja astutettiin meidän Petjan pojalla Rikellä eli Kontioharjun Juissilla. Olin itse käyttämässä Lyyliä astutuksella Pudasjärvellä, kun Karoliina ja Jaakko olivat juuri silloin reissussa. Mummo oli sitten eilen auttelemassa pentusia maailmaan ja sieltä syntyi 4 poikaa sekä yksi tyttö. Synnytys meni ensikertalaisella hienosti ja mallikkaasti ja Lyyli hoiti pentujaan heti tunnollisesti. Tästä yhdistelmästä meille tulisi laumanjatkeeksi pentueen ainokainen tyttönen, jos vain kaikki nyt hyvin menee ja tytön nimeksi tulee Taimi. Kaikille muillekin pennuille on jo kodit tiedossa. :) Kaksi kuvaa pikkuisesta yksinään ja kaksi kuvaa koko pentueesta. :)


Muutamia kasvateista saatuja uusia kuvia:

Masa (Kolme Veetä Ukko-Oula)

Unto-Uolevi (Kolme Veetä Ukko-Untamo)

Poseidon (Kolme Veetä Ukko-Ohto)

Rufus (Kolme Veetä Ukko-Otso)

Mosku (Kolme Veetä Eka-Einari)

Saku (Kolme Veetä Lumituiskun-Tahvo)

Viikonloppuna on vuorossa perinteinen Tamminäyttely meillä täällä Kajaanissa. Sinne lähtee kotoa kehiin Kerkko ja Kaisla. Kaisla menee ensimmäistä kertaa junnuluokkaan. :) Laittelen sitten tuloksia viikonlopun jälkeen. :)

1 kommentti:

  1. Ihana taimi! Taimi onkin tolkku emäntä ❤ väritkin muuttunut pikkuisilla 🙂

    VastaaPoista