keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Petjan ja Ymmin pentuja katsomassa

Sunnuntaina pääsimme sittenkin katsomaan Lestijärvelle meidän Petjan pentuja. Koronan takia saimme ihastella pentuja ulkona, mutta onneksi ilma oli kuitenkin ihan hyvä. :) Reippaita ja ihania pentuja olivat kyllä. :) Kiitokset Tuulalle kun saimme käydä. Kuvia pennuista:















Kun kävimme pentuja katsomassa, oli meidän Taimi sillä aikaa päivähoidossa kasvattajiensa Karoliinan ja Jaakon luona. Taimi oli nähnyt velipoikaansa Voittoa sekä tietenkin äitinsä Lyylin kanssa vietti päivän. :) Karoliinan ja Jaakon ottamia kuvia:




17.4. täytti meidän Irmeli (Kotituulen Ingrid) jo 4 vuotta! :)

Kerkon pennut Revonlahdella kasvaa kovaa vauhtia. Saimme kuvan pentueen ainoasta uroksesta Nuoskalumen Diegosta. :)


Noin pari vuotta sitten kävimme kasvattimme Vertin (Kolme Veetä Eka-Eevertti) kanssa sperman keruussa, kun se olisi haluttu kenneliiton geenivara ohjelmaan mukaan. Silloin selvisi, että Vertillä ei ole eläviä siittiöitä. Kuitenkin suosittelivat että asia kannattaa tutkia vielä myöhemmin uudelleen. Nyt eilen kävimme lääkärissä ja edelleen sama tilanne on, eli ei eläviä siittiöitä ole. Todella harmi, kun pojalla on terveys ja luonnekkin kohdillaan. Mutta onneksi kuitenkaan tämä ei Vertin elämää haittaa millään tavalla, kun muuten on terve poika ollut. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti