torstai 10. joulukuuta 2020

Terveystuloksia

Eilen ajelin päiväseltään käymään Kuopiossa. Siellä oli joukkotarkki, jonne mentiin Kaislan (Kontioharjun Nipsippa) ja Milkan (Kotilan Milka) kanssa. Kummallakin tytöistä oli terveet silmät ja Milkan polvet oli myös terveet. :) Milkalle on näiden tulosten myötä suunnitteilla ensi vuodelle mahdollinen pentue, mutta laittelen siitä sitten lisätietoa kun asia on ajankohtaisempi.

Eilen samalla reissulla vein Hilman kotiinsa Maaningalle. Hilma tulee käymään ultrassa ennen joulua, joten sinne asti nyt odotellaan ja jännitetään. :)

 Muuten meillä ihan normaalia arkea vietellään. Fredinkin haimatulehduksen oireet on helpottaneet, mutta vielä varmaan käydään kertaalleen verikokeissa varmistamassa, että onhan arvot lähteneet laskemaan. Muutama viikko sitten minulla oli pitkästä aikaa yövuoroja töissä ja Fredi luonnollisesti lähti töihin mukaan. Mutta otin sitten myös Taimin kokeeksi matkaan ja hienosti meni kaikki kolme yötä rauhallisissa merkeissä. :)

Ja vielä kaksi kuvaa puhelimen kätköistä:

Orvokki pehmeällä prinsessapedillä

Laitettiin kuistin viereen pieni kuusi , johon laitettiin myös valot. Kuismahan se sieltä kuusen takaa kurkkii. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti