maanantai 21. kesäkuuta 2021

Reisjärvi rn 19.6.

 Lauantaina olikin pitkästä aikaa näyttelypäivä. Lähdettiin aamulla Karoliinan, Suvin ja kummityttöni Pihlan kanssa ajelemaan kohti Reisjärveä. Auto oli koiria täynnä, kun Karoliinalla oli kolme koiraa mukana ja meiltä kotoa lähti Kerkko ja Taimi mukaan. Mukava näyttelypäivä oli ja koirien tulokset oli oikein erinomaiset. Suvi otti mun kameralla kuvia, kun kehässä olin. Alla tulokset kuvien kera:

 

Taimi (Almalyylintyttö)

JUN EH

Hieman pitkärunkoiselta vaikuttava nuori narttu, joka tarvitsisi hieman enemmän raajakorkeutta. Oikeat pään linjat, taittokorvat. Kaunis kaula. Vielä kovin pehmeä selkä. Melko pitkä lanneosa. Niukka eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Riittävä raajaluusto. Hieman pehmeyttä välikämmenissä. Tyypilliset liikkeet. Runsas, melko laineikas karvapeite. 

Kerkko (Kotilan Kerkko-Uolevi)

VAL ERI 1 SA PU 1 ROP
 

Miellyttävä kokonaisuus. Hyvä pään malli, kauniit silmät. Hieman haja-asentoiset korvat. Erinomainen raajarakenne ja luusto. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä rintakehä ja eturinta. Liikkuu erittäin hyvin, hieman kapea takaa. Hyvä karvanlaatu. Miellyttävä käytös.

 ROP Kotilan Kerkko-Uolevi & VSP Pianata's American DumDum Pops


Oli mukava näyttelypäivä , kiitokset vielä matkaseuralaisille. :)

Eilen pennuilla kävi siruttaja kotona, kun kaksi tuttua kennelneuvojaa tuli kylään. Samalla Kaislan pennuista otettiin poskisolunäytteet polveutumismääritystä varten, tuloksissa kestää noin 2-6 viikkoa joten niitä sitten odotellaan. :) Hinnan pennuilla on tänään iltapäivällä eläinlääkärin pentutarkastus ja Kaislan pentujen kanssa mennään keskiviikkona. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti