sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Pennut uusissa kodeissaan

 Niin ne pentuset jokainen vuorollaan lähtivät omiin uusiin koteihin. Tänään lähtee Kyösti Lahteen ja sitten enää jää Tintu ja Nokko meidän laumaan vielä joksikin aikaa, kun Tintu lähtee kuun lopussa ja Nokko elokuun puolenvälin tienoilla. :) Torstaina käytiin Nokon kanssa eläinlääkärillä ottamassa varhaisrokotukset ja samalla tutkittiin Kyöstin napa. Viikko sitten huomattiin Kyöstillä napanappi, joka oli sitten napatyrä. Se ei ollut vielä pentutarkastuksella havaittavissa ja nytkään se ei ole mikään iso, joten eläinlääkärin mukaan se saattaa hyvinkin vielä kuroutua umpeen ja siitä tuskin mitään haittaa Kyöstille on. Kuva kaksikosta lääkärireissulla. :)

 
Kaikilla pennuilla on ihan hyvin lähtenyt menemään omissa kodeissaan. Kuvia mitä olemme saaneet pennuista:

Lilia (Kolme Veetä Vauhti-Viivi) ja kaverinsa Bella

Selma (Kolme Veetä Vauhti-Varpu) ja kaverinsa Hilla sekä Lyyli

Waltsu (Kolme Veetä Vauhti-Veikka) ja kaverinsa Luca

Touko (Kolme Veetä Helle-Hemminki)


Hilu ja Taika (Kolme Veetä Helle-Hiljaliina & Kolme Veetä Talven-Taika)


Sulo (Kolme Veetä Vauhti-Väinö) sekä Masa (Kolme Veetä Ukko-Oula)

 
Sekä yhteiskuvia Selmasta ja Waltsusta, jotka tulee olemaan paljon tekemisissä. Nytkin olivat päässeet toistensa kanssa leikkimään. :)Eilen illalla otettiin muutama pieni porukkakuva, kun Taisto, Taimi, Fredi, Kerkko ja Kuisma touhusivat pihalla:

Meidän Kerkosta tuli jälleen isä tällä viikolla kun Kotilan kenneliin Kuhmoon syntyi Riitulle (Kotilan Riitu) kaksi poikaa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti