keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Kuopio ryhmänäyttely ja pentunäyttely

 Viikonloppuna oli Kuopiossa kaksin kappalein näyttelyitä. Lauantaina oli Mehtäkoera ryhmänäyttely, jonne kotoa matkaan lähti Taimi ja Martti sekä Maaningalta Hilma. :) Tuomarina toimi Maarit Hassinen. Kaikilla meni oikein hienosti, tulokset kuvineen alla:

Taimi (Almalyylintyttö) 

NUO ERI 1 
Hilma (Kolme Veetä Lumituiskun-Talvikki)
 
AVO ERI 3
 


 
 
Martti (Jehnajan Vanttera)
 
VET ERI 1 SA PU4 VASERT VSP-VET Erinomaisia koiria koko porukka ja etenkin Martti se tällä kertaa yllätti ja korkkasi veteraani kehät hienosti. :) Terhi otti kehäkuvat meidän porukasta mun kameralla. :)

Sunnuntaina ajeltiin sitten uudelleen Kuopioon, jossa oli pentunäyttely. Taisto lähti kotoa mukaan ja sijoitustyttönen Taika Paltamosta. Hienosti meni kummallakin. Taikalla oli ensimmäinen kerta oikeissa kehissä ja malttoi esiintyä mallikkaasti. :) Tuomarina toimi Mari Lackman. Paula Martiskainen otti pari kuvaa mun kameralla näyttelyssä kehien jälkeen, tulokset kuvineen alla:

Taika (Kolme Veetä Talven-Taika)
PEN 1


Taisto (Kolme Veetä Talven-Taisto)
PEN 1 KP VSP-PENTU

 
Sisarukset samassa kuvassa. :)

 
Kasvateista saatuja kuvia:

Nokko poika (Kolme Veetä Helle-Huubertti) oli matkannut lauantaina Saksaan. Hienosti oli mennyt lento ja koko matka Saksaan asti. Hyvin on Nokko kotiutunut Anttonin luokse. :)

 
 
Elli (Kolme Veetä Talven-Tyyni)

 
 
Hilu (Kolme Veetä Helle-Hiljaliina) ja Taika (Kolme Veetä Talven-Taika)Selma (Kolme Veetä Vauhti-Varpu) ja Waltsu (Kolme Veetä Vauhti-Veikka) kavereidensa Hillan, Lyylin ja Lucan kanssa.

 

Lilia (Kolme Veetä Vauhti-Viivi) ja kaverinsa Bella.

 

Kyösti (Kolme Veetä Vauhti-Vallu)

 
 
Sulo (Kolme Veetä Vauhti-Väinö)

 
Vielä kaksi kuvaa vajaan parin viikon takaa kun käytiin Martin kanssa paistamassa Sotkamossa kummityttöni Ellan ja äitinsä Paulan kanssa makkaraa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti