maanantai 15. toukokuuta 2023

Oulainen rn 13.5.

Lauantaina ajelimme Oulaisiin näyttelyyn Karoliina ja Marjon kanssa. Kotoa näyttelyyn lähti Toivo ja Taisto. Sijoitustyttöset Selma ja Hilu lähtivät myös kehiin. Paikalla oli myös Taiston sisko Lilli. Tuomarina toimi Pekka Teini ja meidän päivähän menikin aivan yli odotusten. :) Tulokset kuvineen alla:

Toivo (Kontioharjun Staalo)

JUN ERI 1 SA JUNSERT VSP-JUN PU 3 VARASERT


Taisto (Kolme Veetä Talven-Taisto)

AVO ERI 1 SA PU 2 SERT -> FI MVA 
 Hilu (Kolme Veetä Helle-Hiljaliina)
NUO EH


Selma (Kolme Veetä Vauhti-Varpu)

AVO ERI 3 SA


Lilli (Kolme Veetä Talven-Taru)

AVO EH


Sekä vielä saimme esittää kasvattajaluokan tuloksella KP & ROP KASV ! Iso kiitos kaikille avusta kasvattajaluokassa. :) Kasvattajaluokan arvostelu lämmitti mieltä, jo muutenkin hienon päivän jälkeen:

"Ryhmässä uros ja kolme narttua, jotka edustavat kolmea eri yhdistelmää. Ryhmä on tasainen. Kaikilla ryhmän koirilla on erinomaiset mittasuhteet rungossa, pieniä eroja raajakorkeuksissa. Kaikilla ryhmän koirilla on todella hienot päät ja ilmeet. Vuodenaikakin vaikuttaa, karvapeitteissä pieniä eroja. Ryhmän koirilla sukupuolileimat ovat kunnossa. Kasvattajalla on silmää tälle rodulle, josta onnittelut!"

Kuvassa Lilli, Taisto, Hilu ja SelmaTaistosta tuli nyt ensimmäinen oma kasvatti, joka valioituu Suomen muotovalioksi! :) Pikkupoika Toivo yllätti myös kun tepsutteli jälleen hienosti "isoveli" Taiston perässä paras uros luokassa kolmanneksi. Nyt olisi ensimmäinen juniorisertikin sitten saatu.. :)

Vauhti-pennuille tuli 2 vuotta mittariin ikää 13.5. ja tänään 15.5. täyttää Helle-pennut 2 vuotta! Onnea koko sakille! :)

Vauhti pennuista saimme muutamia kuvia:

Sulo (Kolme Veetä Vauhti-Väinö)

Waltsu (Kolme Veetä Vauhti-Veikka)

Selma (Kolme Veetä Vauhti-Varpu)

Tintu (Kolme Veetä Vauhti-Verna)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti