sunnuntai 27. elokuuta 2023

Elokuun kuulumiset

 Niin se viimeinen kesäkuukausi lähenee loppuaan. Taikan ja Miron lapsoset lähtivät kaikki yhden viikon aikana omiin uusiin koteihinsa. Mukavasti on lapsosilla mennyt ja ilmeisen hyvin ovat kotiutuneet. :) Tämän kesän viimeinen näyttely käytiin Joensuussa 19.8. ja mukana kotoa oli Taisto (Kolme Veetä Talven- Taisto) sekä Kerkko (Kotilan Kerkko-Uolevi). Taiston tuomarina toimi Katja Korhonen ja tuloksena VAL ERI 3. Kerkon tuomari oli Mari Lackman ja tuloksena VAL EH3. Kiitos Suville mukavasta reissusta ja unohtamatta reippaita kummityttöjäni Pihlaa ja Helmiä jotka olivat koko pitkän päivän hienosti apuna. :)

15.8. täytti F-pentueemme jo 9 vuotta! Isot onnittelut vielä kaikille! :) Fanni ja Fredi viettivät synttäreitään rauhallisesti kotona herkkuluita syöden. :) Muutama kuva synttärisankareista:

Kaapo (Kolme Veetä Fiksu-Feelix)

Veeti (Kolme Veetä Fiksu-Feeti)

Topi (Kolme Veetä Fiksu-Fransu) ja uusi pikkuveli Möykky (Kolme Veetä Maalais-Mauri)

Ja muutama kuva pennuista:

Martta (Kolme Veetä Maalais-Martta) ja isosisko Selma (Kolme Veetä Vauhti-Varpu)


Köpi (Kolme Veetä Maalais-Mauno) hevos aituksen takana vahdissa.

Manu (Kolme Veetä Maalais-Manu)

Masi (Kolme Veetä Maalais-Masi)

 
Nyt elokuulle sattui kaksi mätsäriä, jonne päästiin osallistumaan. Kerkko ja Kuisma kävi tepsuttelemassa elokuun alkupuolen mätsärissä. Kuisma sai pienissä koirissa punaisen nauhan, Kerkko sinisen ja oli luokassaan kakkonen. :)

 

Eilen oli Hinnan vuoro päästä mätsäriin ja tuloksena isoissa koirissa sininen nauha ja sijoitus kolmas. :)  Hinnalla oli niin mukavaa ja kotona uusi lelu saikin jo kyytiä. :)

  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti