maanantai 8. heinäkuuta 2024

Wonka 3.4.2024 - 20.6.2024 & Piitu 27.2.2024 - 21.6.2024

Tuulentassut Kevättuulen Wonkamies

"Wonka"

3.4.2024 - 20.6.2024

&

Kolme Veetä Pakkasen-Piitu

"Piitu"

27.2.2024 - 21.6.2024

Pieni elämänliekki äkkiä sammui.

Enkeli siivelle otti, pilven reunalle kantoi ja ikävän meille jätti.

Pois pienet kantoi, hyvä olla on teidän.Wonka ja Piitu joutuivat mahdollisen myrkytyksen uhreiksi ja pennut menivät vuorokauden sisään todella huonoon kuntoon. Menetimme kaksi pientä rakasta vuorokauden aikana. Kummankin tarina löytyy facebookista kennelryhmästämme. Juhannuksen aika oli jokaisen koiranomistajan painajainen, eikä sellaista toivo kennellekkään.

Wonkaa ja Piitua kaivaten kotijoukot, Tuomas, Terhi sekä Pihla ja Helmi.
 
 
Pentujen menetys ei ollut ainut vastoinkäyminen mitä vielä kesäkuulle mahtui. Toivo (Kontioharjun Staalo) sokeutui yllättäen. Kävimme Oulussa Kamussa Kaisa Wickstöromin luona. Kerroin eläinlääkärille pentujen kohtalosta ja siitä että myös Toivolla oli vatsaoireita samaan aikaan, mutta ne meni lievempänä ohi. Eläinlääkäri halusi ottaa vielä Toivosta verikokeet. Verikokeissa selvisi, että Toivonkin maksa arvot oli aivan tapissa. Suurin epäily on nyt se, että niin pennut kuin Toivokin on saanut samaa myrkkyä. Eläinlääkäri epäili, että mahdollisesti jäähdytysneste voisi tälläisiä oireita saada aikaan. Toivo on nyt siis sokea ja opettelemme elämään uutta elämää sokeana. Onneksi näyttää siltä, että se on sopeutunut tähän kaikkeen todella hyvin. Parin viikon päästä meillä on kontrolli aika Oulussa.


 Juhannuksesta asti olemme olleet vihdoin koko porukalla mökillä. Koirat ovat nauttineet täysin rinnoin, kun siellä on niin rauhallista. Viikonloppu oltiin kaupungissa, mutta taas huomenna suunnataan mökille koko kompanjan kanssa. Muutama kuva alla jotka on tullut nappastua muiden touhujen lomassa. Pitää yrittää joku päivä ihan kameralla ottaa kunnon kuvia koko laumasta.

Molla ja Fredi
 
Kuisma ja Kerkko sekä Taisto
 
Molla on ottanut kiikun ihan omaksi paikakseen. 😀
 
Fanni
 
Juhannusviikonlopun aikaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti