sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kiuruvesi RN 27.4

Eilen ajelimme Kiuruvedelle näyttelyy, kotoa lähti näytille Petja ja pitkästä aikaa Salli. Myös Ippu oli matkassa mukana! Tuomarina oli Esko Nummijärvi. Tulokset ja arvostelut meidän osalta meni näin:

Ippu JUN H

"Rotutyyppi hyvä, kevytpiirteinen pää, jyrkkä otsakulma, kookkaat korvat. Hyvä selkä, korkea-asentoinen häntä, hyvä rintakehä, karvapeite hyvä."

Salli AVO EH

"Rotutyyppi erittäinhyvä, pitkärunkoinen raskas narttu. Oikean muotoinen pää,vähän kookkaat korvat. Hyvä selkä, saisi kantaa häntää varmemmin liikkeessä. Hyvät raajat. Koira on kooltaan kookas, karvanpituus hyvä."

Petja AVO ERI1 SA PU3 VASERT

"Rotutyyppi erinomainen. Pitkärunkoinen uros, kaunis pää ja korvat. Hyvä rakenne, upea turkki. Liikkuu ja esitetään hyvin."

Tänne tuli tosiaan tuomari muutos ja ei ollut minkäänlaisia odotuksia kun kehään mentiin. Kaikkien arvostelut oli tosi hyvät ja etenkin tuo Petjan tulos lämmittää sydäntä. Serti oli siis todella lähellä, mutta kyllä sitä ollaan tuohon varasertiinkin oikein tyytyväisiä! :) Ensi viikolla olisi edessä kotikisat kun Pallohallissa on ryhmis. Sinne on ilmoitettu Petja, Seela, Orvokki ja Valma. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti