maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lappalaiskoirien kevät erikoisnäyttely 24.3

Tässä vihdoin nämä tulokset meidän osalta erkkarista! Mukana matkassa oli Milka, Petja, Ippu ja Valma.
Päivä meni kaikilta osin oikein mukavasti ja sääkin suosi. Nartuilla tuomarina toimi Maija Mäkinen ja uroksilla Paavo Mattila. Tässä tulokset arvosteluineen ja kuvat Noora Leskinen:


Petja  AVO ERI

"Kaunis uros, hyvät mittasuhteet. Hyvän mallinen pää, kaunis ilme. Hieman kookkaat korvat. Sopusuhtainen runko, hyvä asentoiset raajat. Kaunis turkki ja häntä. Hyvät liikkeet, miellyttävä käytös."


Valma PEK1 KP PN2-pentu

"½vuotias narttupentu, jolla oikea sukupuolileima ja nartun mittasuhteet. Kevytpiirteinen narttumainen pää. Hyvin kiinnittyneet kookkaat korvat, pienet tummat silmät. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut. Riittävä luusto, hyvät käpälät. Häntä saisi olla korkeammalle kiinnittynyt ja saisi kantaa sen paremmin liikeessä. Turkki vaihtumassa, tänään pehmeä pentuvaihe. Kevyet vapaat liikkeet, hyvä askelpituus. Hyvä käytös, esiintyy erittäin hyvin."


Ippu JUN H

"11kk. Oikea sukupuolileima ja oikeat mittasuhteet. Hyvä narttumainen pää, hieman kookkaat korvat. Hyvät silmät, oikea purenta, mutta alaleuka voisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula. Niukasti kulmautunut etuosa ja kevyt eturinta. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä runko, häntä ja selkä, mutta häntä voisi olla hieman korkeammalle kiinnittynyt. Liikkuu hieman huolettomasti edestä ja taka-askel saisi olla pidempi. Hyvä karvanlaatu. Erinomainen käytös."


Milka AVO EH

"Hyvä sukupuolileima ja oikeat nartun mittasuhteet. Kevytpiirteinen pää. Vaaleat silmät. Oikea purenta, mutta alaleuka voisi olla vahvempi. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Tilava runko. Vahva selkä, hyvä häntä. Liikkuu tasapainoisesti sivusta. Karva ei parhaimmillaan tänään. Hyvä käytös."

 Muutama kuva vielä kehistä:

Ipun liikkeitä

Petja tomerana

Valman liikettä
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti