maanantai 26. tammikuuta 2015

Jalostuspäivät 25.1.

Lauantaina lähdettiin Sannan kanssa kohti Kuopiota, kyydissä oli Martti, Petja, Fanni ja Fredi. Isolla joukolla oltiin siis liikenteessä. Ensimmäiseksi suuntasimme Iso-Valkeiselle, jossa oli Jalostustarkastuksia lappalaiskoirille. Olin ilmoittanut Pyryn jalostustarkastukseen. Tarkastuksen teki Marja Talvitie ja Pyry hyväksyttiin siitä rodunomaisin perustein läpi. :) Tuomas otti sitten samalla luokseen Petjan yöksi. Muiden kanssa suuntasimme hotellille.
Yön vietimme hotellissa Kuopion keskustassa ja siellä oleminen menikin todella hyvin. Hieman kun jännitti, että mitä nuo kaksi ipanaa tuumaa. Todella hienosti osasivat kaikki kolme olla.. :)

Sunnuntaina aamulla suuntasimme sitten Sorsasaloon, jossa olikin jo paljon koiria paikalla. Pennuilla ja uroksilla tuomarina oli Paula Rekiranta. Fanni ja Fredi kävivät pentukehässä pyörähtämässä ilman sen suurempia saavutuksia, mutta sitäkin hienomalla käytöksellä. :) Petja ja Martti kävivät avoimessa luokassa, jossa olikin todella paljon koiria. Martin tuloksena AVO EH ja Petjan AVO ERI4! Ihan hienosti meni Petjalla.. :) Kehistä oli jonkin verran kuvia Tuomas kameraan ottanut ja laitan niitä näytille myöhemmin.

Kehien jälkeen meitä Sorsasaloon tuli ilahduttamaan Miina (Kolme Veetä Fiini-Fiia). Olipas neiti muuttunut kovasti sitten viime näkemältä ja muistutti kovasti veljeään Frediä. Kiitoksia Jasminille kun kävit Miinan kanssa näytillä. Muutaman kuvankin sain napsittua:


Miina

Fanni

Fredi


Kaikki kolme eli Miina, Fredi ja Fanni 

Miinasta vielä kuva kotonaan, jonka saimme viime viikolla.

Kaapo (Fiksu-Feelix) laittoi terveisiä Oulusta.  


Veetiltä (Kolme Veetä Fiksu-Feeti) tuli myös terveiset. Veeti ja Onni olivat käyneet hiihtolenkillä ja mukavaa oli ollut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti