lauantai 10. tammikuuta 2015

Uusivuosi, uudet kujeet

Ihan ensimmäiseksi: Paljon onnea Eka-pennut! Tänään 10.1. Indi, Muska, Mosku ja Vertti 1-vuotta!Niin se vaan Joulu ja Uusivuosi menivät ohitse. Vuosi 2015 alkoi meillä "koiran täyteisesti". Fannin ja Fredin kanssa käytiin viime viikolla näyttelyharjoituksissa ja kahdessa mätsärissä. Molemmissa mätsäreissä tuloksena Fannille punainen nauha Fredille sininen nauha. Sanna oli minun apuna ja esitti hienosti Fredin. Kiitokset avusta! :)

Fanni ja Fredi pallohallissa mätsärissä, tolkkuna täytyy olla!

Sunnuntain mätsärissä oli oikein mukavasti lapinkoira lapsia. Fannin ja Fredin lisäksi paikalla oli Maarit Knuutisen pentuja (Hallanoron kennel). Toinen näistä oli Maaritin oma kasvatti eli Bertta (Hallanoron Bohemia-Bertta) ja toinen Cantavian kennelistä Iita (Cantavian Valomerkki). Mätsärin jälkeen Maarit tuli pentujensa kanssa meille kylään ja kaikki neljä saivat rymytä keskenään. Kyllä sitä vauhtia riittikin ja melkein pari tuntia pihaa juostiin ympäri. Kuten arvata saattaa, oli sen jälkeen hieman väsyneitä pentusia.. :)
Muutama kuva pentujen touhuista:

Kaikki neljä samassa kuvassa

Edellä Fredi ja Iita, perässä Fanni

Jotain mielenkiintoista löytyi..

Fanni ja Bertta


Bertta


Iita

F-pentujen kuulumisia on myös taas saatu:


Topi (Fiksu-Fransu) oli käynyt pilkillä ja sen jälkeen tietenkin väsyttää kovasti.

Kaapo (Fiksu-Feelix) on aloittanut pentukurssin ja Kaapo nauttii sylissä olosta. 

Murulla (Fiini-Friida) on jo melkein kaikki hampaat vaihtuneet.


Veeti (Fiksu-Feeti) ja Onni nauttivat pakkas ilmasta.

 Kuura (Kolme Veetä Aamunsäde) laittoi vielä myös Joulutervehdyksen.


Ja vielä yksi kuva Fannista. Neiti oli ollut oikein näppärä ja tyhjentänyt lelukopan, jonne oli mennyt piiloon syömään luuta. Fredi veljellä kun on tapana varastaa siskolta luut. 


Huomenna olisi sitten luvassa Tamminäyttely Pallohalissa, kehiin on menossa Vertti ja Mosku sekä Petja. Laittelen tulokset sitten tänne kun ehdin.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti