torstai 19. helmikuuta 2015

Kuulumisia

Jo useamman kuukauden ajan meidän laumassa on ollut hieman vaikeaa. Milka (Jehnajan Hupsheijaa) alkoi hyökkäilemään lauman muiden narttujen kimppuun ilman syytä. Milka yritti saada valtaa vanhemmilta nartuilta, mutta myös hyökkäsi itseään nuoremman nartun kimppuun. Yritimme elää tilanteen kanssa ja pidimme Milkaa urosten kanssa samassa tarhassa, mutta ei sekään ollut oikein. Meidän laumassa on ollut aina periaatteena se, että koiria ei tarvitse eristää ja saavat juoksennella välillä keskenään koko lauma. Tietenkin juoksuajat ovat sitten asia erikseen. Joka tapauksessa tilanne meni siihen pisteeseen, että on parempi jos Milkalle saataisiin uusi koti jossa saisi olla se ainoa koira ja saisi huomiota yllin kyllin. Milka kun on luonteeltaan aina ollut sellainen, että kaikki huomio pitäisi itseen saada. Eipä se näin isossa laumassa oikein onnistu, kaikki pitää huomioida samalla tavalla. Tiistaina Milka lähti Tuomaksen mukana Siilinjärvelle ja Tuomaksella olisi Milkalle ihana koti tiedossa Kuopiossa maalla Tuomaksen työkaverin vanhempien luona. Milka menee lähiaikoina ensin kokeilemaan ja tutustumaan uuteen ympäristöön ja jos kaikki menee hyvin, niin Milka jää sitten maalle asumaan. 
Helppoa ei ollut tätä päätöstä tehdä, mutta näin vain on parempi Milkalle ja niin koko laumalle. Ikävä tulee tätä rakasta ja höpsöä kaveria!

 
Milka

Sitten muita kuulumisia. Saimme pitkästä aikaa kuvia Muskasta (Kolme Veetä Eka-Emmiina). Muskalla on mennyt oikein mukavasti ja toiset juoksutkin on olleet. Aikuistumisen merkkejäkin on ollut havaittavissa. Muska tykkää kovasti touhuta koirapuistossa kavereiden kanssa.. :) Pari kuvaa Muskasta, kiitos Lotalle kuvista! :)

Muska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti