sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Nivala RN 7.2. ja ulkoilukuvia

Eilen ajeltiin Sannan kanssa Nivalaan näyttelyyn. Tuomarina toimi tällä kertaa Jari Fors. Ihan ei kyllä mennyt reissu niin kuin olisi toivonut, mutta pitihän se tämäkin kokea. Onneksi oli yksi yllättäjä matkassa.. :)
Tulokset siis seuraavanlaiset:

Kolme Veetä Eka-Einari "Mosku" JUN ERI 2 SA PU4!
Kolme Veetä Basso-Betja  "Petja" AVO H
Jehnajan Vanttera "Martti" AVO H

Eli käytiin siis Nivalassa hakemassa kaksi H:ta, Petjallekkin ensimmäinen elämänsä aikana. No, hiukan ihmettelin ja useampi muukin kehän laidalla mistä H:t oikein tuli kun arvosteluista se ei oikein ilmi tullut. Onneksi maalaispoika Mosku pelasti päivän hienolla tuloksella ja sai ensimmäisen SA:nsa! :) Oli miten oli, hienoja poikia joka tapauksessa vaikka mitä tuomari setä sanoisi. Alla kuvat pojista hienoin arvosteluin, Sanna nappasi Moskun ja Martin kehä kuvat.  :)

Mosku 
 "Musta ruskein merkein. Lähes keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Hieman kevyehkö pää, hyvät korvat. Hyvä runko ja raajat, samoin häntä ja turkki. Kevyt liike ja luonne oikea."

Martti
"Tumma parkki. Keskikokoinen, mittasuhteiltaan pitkärunkoinen uros. Lähes oikean muotoinen pää. Hyvät korvat, erinomainen kaula. Vahvat, hyvin kulmautuneet raajat. Kevyt liike. Hyvä häntä ja turkki."

Petja
 "Musta ruskein merkein. Keskikokoa pienempi, hieman matalaraajaisen yleiskuvan antava. Komea pää, hyvät korvat. Vahva runko. Oikea-asentoiset raajat. Hyvä häntä ja turkki. Kevyt liike ja luonne oikea."

Kiitos Suville kun sain Moskun kehään viedä ja Sannalle kiitos mukavasta matkaseurasta.. :)

Moskun saimme meille siis jo perjantaina yökylään ja johan oli Vertillä ja Moskulla lystiä. Koko päivän jaksoivat myltätä keskenään. Pojista tietenkin piti kuvia ottaa:
Vauhdin hurmaa :)

Mosku

 Otin myös muusta laumasta kuvia pitkästä aikaa. Alla kuvapläjäys:PetjaVertti


Valma

Salli

MilkaMartti


Sinna

Orvokki


Fredi


  
FanniEi kommentteja:

Lähetä kommentti