keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Mätsäreitä ja muita kuulumisia

Viikonloppu meni melkoisen koiramaisissa tunnelmissa. Perjantaina 24.4. oli valtakunnallinen Koiranpäivä. Meillä oli Kainuun Kaverikoirien kanssa sen kunniaksi kaverikoirakulkue kaupungissa. Mukavasti oli kiinnostuneita ja rapsuttelijoita koirilla. Mukana kulkueessa oli Salli. Pari kuvaa, kuvat Niina Kemppainen:

Salli ja muut kumppanit :)

Lauantaina menimme Pohjavaaran koululle mätsäriin. Kotoa mukaan lähti Fanni ja Fredi. Paikalla oli myös Henna Nilan kanssa. Ipanoilla meni hienosti ja varsinkin Nilalla, joka ei ollut vielä ikinä aikaisemmin mätsärissä käynytkään. Fannille tuli punainen nauha ja Fredille sininen, ei sijoituksia. Nilalle sininen nauha ja neiti olikin sitten pentujen sinisten saaneiden kakkonen! Hieno tyttö! :)

Sisarukset 

 Sunnuntaina oli myös mätsäri, tällä kertaa Kainuun Hurttien järjestämänä. Kotoa mukaan tänne lähti Salli ja Fanni. Henna oli myös Nilan kanssa paikalla. :) Sallille isoissa koirissa punainen nauha, mutta ei sijoitusta. Fannille pennuissa punainen nauha ja ei sijoitusta. Nilalle sininen nauha ja putosi viimeisenä "kärkikahinoista" ja ei sijoitusta. Pentuja olikin aivan hurja määrä, yli 40 kpl. Tosi hienosti jaksoivat nuorimmaiset odotella pitkän ajan omaa vuoroaan. :) Alla kuvia mätsäristä, osa Tuomaksen ottamia ja osa minun.

Salli kehässä sekä nakinsyönti kisassa. :)

Fanni

Nila

 Eilen kävimme pitkästä aikaa tervehtimässä Seelaa (Kolme Veetä B-duuri-Bihla). Seela olikin meitä heti iloisena vastassa asuintoverinsa Hilla lappalaisen kanssa. Kuvia vierailusta:

  
 Seela

Hilla

Hilla ja Seela

Talon kissakin halusi keikistellä kameran edessä. :)

Seelan ilmoitinkin toukokuulla pidettävään Hyrynsalmen ryhmänäyttelyyn. Kotoa lähtee Petja ja Paltamosta kyytiin Seelan poika Mosku (Kolme Veetä Eka-Einari). Myös Fannin ja Fredin sisko Hertta (Kolme Veetä Fiini-Floora) on tulossa kehään. Paikalla siis tosi mukavasti Kolme Veeläisiä. :)

Kasvattien terveisiä kuvineen on jälleen saatu, kiitos kaikille! :)

 Murulta (Kolme Veetä Fiini-Friida) terveisiä monen kuvan verran. :)

Muru
 
 Muru ja kaverinsa Ringo

Junassa tutustuttu saman ikäiseen kaveriin..

Veeti (Kolme Veetä Fiksu-Feeti) oli käynyt pilkillä. :)

Veeti

Kaapo (Kolme Veetä Fiksu-Feelix) nauttii niin keväisestä auringonpaisteesta kuin päiväunistakin.
Kaapo

Miina (Kolme Veetä Fiini-Fiia) ei oikein ymmärtänyt ja tykännyt ajatuksesta, että pesulle olisi lähdettävä.. 

Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti