sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Outokumpu RN 18.4.

Eilen ajelimme Outokumpuun näyttelyyn Sannan ja Nuutin kanssa. Kotoa matkaan lähti Fredi ja Martti. Sannalla mukana oli kaksi kessua Tarmo ja Karkki. Tuomarina lappalaisille toimi Mari Lackman. Tulokset alla kuvineen, kuvat otti Nuutti.

Fredi PEN 2 KP
 "8kk. Erinomaiset mittasuhteet. Oikeanmuotoinen pää, joka saa voimistua vielä. Hieman kookkaat korvat, oikea-asentoiset raajat, niukahkot kulmaukset. Hyvä häntä, lupaava turkin laatu. Rodunomainen liikemalli. Tarvitsee paljon aikaa. Hyvä luonne."


Martti AVO EH4
 "2v, parkin värinen. Erinomainen sukupuolileima. Lähes oikea pään profiili. Sangen hyvät korvat. Komea kaulus, hyvä hännän kaari. Hieman pitkä lanne. Hyvät raajat. Erinomaiset takakulmaukset, erittäin hyvät edessä. Liikkuu vetävällä taka-askeleella, löysästi edestä. Erinomainen karvanlaatu ja esitetään edukseen."

Sannan kessut korjasivatkin koko potin kun Tarmo oli ROP ja Karkki VSP! Huikeeta! Jäimme siis vielä odottelemaan isoja kehiä. Isossa kehässä ei menestystä enää tullut, mutta hienosti meni! :) Paljon onnea vielä Sannalle ja kiitos mukavasta reissusta. :)
 
Jokunen aika sitten saimme kuvia Kaaposta (Kolme Veetä Fiksu-Feelix), kuvat on otettu pääsiäsloman aikaan. Kaapo vietti lomaa Santtu koirakaverin kanssa ja pienen pojan Eeron kanssa.

Kaapo ja kaverit

Miinalta (Kolme Veetä Fiini-Fiia) tuli myös terveiset. Hieman on neidillä havaittavissa jonkinlaista kokeilu ikää, mutta osaa Miina myös kovin ihanakin olla. :)
Miina

 Sain myös pitkin viikkoa kuvia Milkasta Vuokolta ja Jarilta. He olivat viikon pohjoisessa vaeltamassa ja Milka nauttii, kuten kuvista näkyy. :) Milkalle teen oman osion kotisivujen puolelle, jonne kirjoitan Milkasta vähän tarinaa ja laitan Vuokon laittamia kuvia sinne. Iso kiitos Vuokolle ihanista kuvista ja vielä isompi kiitos kun Milka on saanut aivan loistavan kodin! :)

 Milka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti