maanantai 24. elokuuta 2015

Urho-Kalevi sekä Hossan reissu

"No hei vaan, voisin varmaan esittäytyä ihan virallisestikkin. Olen Hevossuon kulmakunnan uusin asukki, kennelnimeltään Kotilan Max. Minua kutsutaan nimellä Urho-Kalevi, mutta pelkkä Urhokin kyllä käy tuttaville ja kavereille. Minä olen kuulemma äärettömän suloinen ja ihana, sillä ne minun emännät minut halusivatkin. Kävivät minnuu kattomassa kun olin kolme viikkoo vanha, ei ne minua aikoneet kottiinsa ottaa. Niin ne vakuutteli. Höpöjä puhuvat, hakivat minut kuitenki tänne Kajjaaniin. Eivät ilmeisesti saaneet minnuu mielestään, joten torstaina soittivat minun syntymäkottiin ja sanovat että me tullaan hakkee poika kottiin! Ja niin ne tekikin. Täällä uudessa kodissa on ollut vallan jännää, kavereita löytyy joka lähtöön monenlaista. Kyllä minä tähän taloon sovin vallan mainiosti!" 

 Urho-Kalevi
  
Niin, eli siis Hevossuolla on nyt taas elämää yhden pennun verran. Me kävimme näitä pentuja Kuhmossa katsomassa kolme viikkoisina, sillon ihastuimme tähän poikaan suunnattomasti.  Tarkoituksena ei siis siitä pentueesta ollut pentua ottaa, mutta asia jäi meitä kumpaakin niin paljon vaivaamaan, että soitin Irmalle torstaina. Siellähän se Urho-Kalevi meitä odotteli, joten eihän se tosiaan auttanut muuta kuin meille se ottaa. Ja eilen haimme pojan kotiin. :) Kyseessähän on siis Tuomaksen Pyryn pentu, joten silläkin Urho sopii meidän laumaan oikein hyvin. :)

Torstaina lähdimme Nuutin ja Tuomaksen kanssa Hossaan reissuun. Olimme kolme yötä mökissä. Koiria mukana oli Pyry, Martti ja Vertti. Aika meni todella äkkiä ja säät oli mitä parhaimmat. :) Alla parhaimpia kuvia reissulta:


 Pyry

Martti

Vertti

 Vertti ja Martti
 Pyry ja Vertti

 Kaikki kolme

Eiliseltä eli viimeiseltä aamulta kuva mökkirannasta, sumua oli todella paljon.

Eilen ajoimme siis takaisin Kajaaniin, poikkesimme Kuhmon kautta ja otime Urhon kyytiin. Kotona piti ottaa yhteiskuva isästä ja pojasta. Pyry tykästyi poikaansa kovasti ja pusujakin piti antaa. :)

Urho-Kalevi ja Pyry

Sitten hieman ikävempiä uutisia. Meidän Petjan siskolla Stellalla (Kolme Veetä Banjo-Bertta) on todettu PRA. Kyseessä on toisen tyypin PRA, koska B-pentueen vanhemmat on tutkittu PRA terveiksi. Tätä toisen tyypin PRA:ta ei vielä pystytä geenitestillä tutkimaan, vaan sitä parhaillaan tutkitaan Hannes Lohen toimesta ja yritetään löytää syy mistä se tulee.
Tämän takia, emme anna enää meidän Petjaa (Kolme Veetä Basso-Betja) jalostukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti