maanantai 11. heinäkuuta 2016

Hilla mätsärissä ja muita kuvia

Nuutti on ollut meillä nyt tässä viikon ajan ja samalla myös tuli Hilla (Viima) meidän iloksemme. Viime viikolla oli mätsäri, jonne menimmekin sitten Hillan kanssa harjoittelemaan näyttelytouhuja. Siellähän menikin sitten ihan yli odotusten. Hilla oli pennuissa sinisen nauhan saaneiden ykkönen ja vielä siihen päälle koko homman BIS6! Hienosti meni kaikenkaikkiaan. :)

Hilla

Muru (Kolme Veetä Fiini-Friida) oli viikonloppuna Oulun KV näyttelyssä. Neitokainen esiintyi nuortenluokassa ja tuloksena hienosti NUO EH4! Tuomarina toimi Jussi Liimatainen. Onnea Hannalle ja Teemulle sekä kiitos kun veitte Murun näytille. :)
Muru

Hilma (Kolme Veetä Kevät-Kerttuli) on kerinnyt touhuamaan vaikka mitä uudessa kodissaan. Paras leikkikaveri on naapurin Juuli koira. :)
 
 
Hilma

Marjolta ja Jonilta sain kuvia Kitistä (Kolme Veetä Kevät-Kirsikka). Neiti kasvaa kovaa vauhtia ja mummolassa on käyty tutustumassa Jeri koiraan. :)
Kiti

Eeva laittoi Mössistä (Kolme Veetä Kevät-Kerkko) minulle myös uuden kuvan. Pojalle on alkanut tulemaan tummaa väriä silmien alle. Jännä kyllä nähdä miten tämän pojan väritys oikein vielä muuttuukaan. :)
 Mössi

Meidän Irmelillä on ikää nyt 12 viikkoa ja tänään mennään ensimmäisille rokotuksille. Nyt on molemmat korvat jo neitillä pystyssä. Hyvin kuulee.. :)
Irmeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti