maanantai 18. heinäkuuta 2016

Terveys- ja näyttelytuloksia

Viime viikon maanantaina kävimme Fannin ja Fredin (Kolme Veetä Fiini-Fanni & Kolme Veetä Fiksu-Fredi)kanssa lonkka ja kyynärkuvissa, kummankin lonkkakuvat lähti eläinlääkärin mielestä hyvinä. Kyynärät Fannilla lähti hyvänä mutta Fredillä niistä oli sanomista.
Tulokset tulivat muutaman päivä kuvauksen jälkeen. Fannin C/C & 0/0 ja sitten ne Fredin, C/D ja 1/2. Fredin kyynärät ei yllättänyt ollenkaan koska eläinlääkäri jo sanoi että ne ei hyvät ole. Lonkat kyllä oli kummankin kohdalla enemmän yllätys kun kokenut eläinlääkäri arvioi ne paremmaksi ja kuvatkaan ei huonolta näyttänyt. Mutta näillä mennään ja ei lannistuta eli leuka pystyyn. :) Eiköhän näillä tuloksilla vielä pitkälle pötkitä! Suosittelen nyt kovasti että näitä F-pentuja kuvattaisiin niin tiedetään että millaisia tuloksia näille muille tulee!

Lauantaina ajelimme Nuutin kanssa Kuusamoon ryhmänäyttelyyn. Tuomarina toimi Raimo Viljanmaa. Kotoa matkassa oli Salli ja Petja (Kolme Veetä Aamusumu & Kolme Veetä Basso-Betja) Ei mitään isompaa menestystä mutta muuten ihan mukava päivä! :) Paikalla oli myös Elisa Veetin (Kolme Veetä Fiksu-Feeti) kanssa. Ihana oli nähdä poikaa taas pitkästä aikaa. :) Tulokset siis meni kaikenkaikkiaan näin: Kolme Veetä Fiksu-Feeti NUO EH4, Kolme Veetä Basso-Betja AVO H ja Kolme Veetä Aamusumu AVO EH. Alla kuvat kaikista kolmesta:

Veeti NUO EH4

Petja AVO H

Salli AVO EH

Hilla on ollut meillä nyt pari viikkoa Nuutin kanssa. Tänään lähden viemään kummankin Maaningalle ja olen samalla siellä itsekkin muutaman yön.  Eilen otin muutamia kuvia Irmelin, Hillan ja Fannin touhuista. :)

 Siskopuolet Hilla ja Irmeli

 Hilla, Irmeli & Fanni

 Fanni, joka on pudottanut kaiken karvan pois. Todellinen kesälook siis. :)

 Hilla

Irmeli

Sainv Eevalta ja Markukselta kuvia Mössistä (Kolme Veetä Kevät-Kerkko). Poika kasvaa kovaa vauhtia ja touhua riittää talon kahden lapsen kanssa. :)
Mössi

Sijoitustytöstä Kitistä (Kolme Veetä Kevät-Kirsikka) sain taas Jonilta kuulumisia kuvineen. Kiti oli viettänyt Jonin kanssa muutaman yön mummolassa ja oikein mukavasti oli mennyt. :)
Kiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti