sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Pentusuunnitelmia ja kuulumisia

Pentusuunnitelmia Kolme Veetä Kenneliin:

Meidän pentusuunnitelmat varmistuivat tällä viikolla. Fanni (Kolme Veetä Fiini-Fanni) olisi tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta, mikäli neiti juoksuaan loppuvuodelle asti pitkittää. Jos Fanni ihan lähiaikoina aloittaa juoksun, niin sitten suunnitelmat menee ensi vuoden puolelle. Alla Fannin ja isäehdokkaiden tiedot:

Kolme Veetä Fiini-Fanni "Fanni"
Lonkat C/C (ind. 94)
Kyynärät 0/0
Silmät OK
Pompen ja PRA terve


Hiittanan Hemuli "Hemuli"
Lonkat A/A (ind. 112)
Kyynärät 0/0
Silmät OK
Pompen ja PRA terve

Yhdistelmä on jalostustoimikunnan hyväksymä 8/16. Yhdistelmän SUKUTAULU .

Mikäli Hemulin kanssa ei hommat luonnistu, niin varauroksena on Vertti (Kolme Veetä Eka-Eevertti). Vertin tiedot alla:

Kolme Veetä Eka-Eevertti "Vertti"
Lonkat A/A (ind. 117)
Kyynärät 0/0
Silmät OK
Pompen ja PRA terve

Yhdistelmä on jalostustoimikunnan hyväksymä 8/16. Yhdistelmän SUKUTAULU .

 Vertti on viikon ajan ollut täällä meillä lemmenlomalla. Vertille saapui morsian Unna (Savumerkin Suopursu) Lestijärveltä. Nyt on kolmeen otteeseen todistetusti astutus onnistunut ja toiveissa siis pentuja Kotituulen kenneliin Lestijärvelle loppuvuodelle. :) Kasvattaja Tuula Hautala ylläpitää facebookissa Kotituulen kennelin sivuja ja sieltä löytyy myös yhteystiedot. :)
Pari kuvaa pariskunnasta:

 Vertti ja Unna

Salli oli viikon ajan äitin ja Nuutin luona Maaningalla lomalla. Hillan kanssa pärjäsivät erittäin hyvin keskenään. Äitin ottama kuva kaveruksista:

 Hilla ja Salli

Perjantai iltana Nuutti tuli tänne Sallin ja Hillan kanssa, kun aloittaa minun työpaikalla TET-harjoittelun. Salli tuli siis takaisin kotiin ja Hilla meidän vieraaksi pariksi viikoksi. Ensi viikonloppuna suunnataan Tornioon erkkariin ja auto on täynnä ihmisiä ja koiria. Kotoa lähtee Fanni ja sitten Hilla. :) Laitan sitten reissun jälkeen tulokset ja mahdollisia kuvia näkysälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti