tiistai 2. toukokuuta 2017

K-pennut 1 vuotta!

Tänään 2.5. tulee Kevät pennuille ikää jo yksi vuosi! Paljon onnea Misa, Misse, Kiti, Hilma, Mössi, Vikke, Tomppa sekä Elmo! :)

Kuvassa pikkuiset Mössi ja Tomppa 
(Kolme Veetä Kevät-Kerkko & Kolme Veetä Kevät-Kullervo)

Kevät-pennuista saatuja yksi vuotis kuvia:

Tomppa (Kolme Veetä Kevät-Kullervo)

Vikke (Kolme Veetä Kevät-Kuutti)

Mössi (Kolme Veetä Kevät-Kerkko)

Hilma (Kolme Veetä Kevät-Kerttuli)

Misse (Kolme Veetä Kevät-Keijuli)

Kiti (Kolme Veetä Kevät-Kirsikka


Eilen ajelimme Lestijärvelle Kotituulen kenneliin katsomaan Akan (Kotilan Pulla) ja Pyryn (Kolme Veetä Aamupäivä) pentuja. Mukaan lähtivät Kuopiosta minun pikkuveli Taavi sekä hänen kihlattunsa Ella. :) Pennuilla ikää nyt noin kaksi ja puoli viikkoa ja pikkuhiljaa aletaan maailmaa tarkastelemaan enemmän. :) Alla kuvat pienokaisista:

 Kaikki seitsämän pientä noitatyttöä


 Tämä neiti eli Kotituulen Hermione tulee meidän lauman etäjäseneksi. Pikkuinen menee sijoitukseen Kuopioon Taaville ja Ellalle. :) Kesäkuussa pääsemme pienokaisen hakemaan. :)


Akka ja pennut maitobaarilla

Akka ja pikkuinen Hermione vauva

Tuulalla oli myös toinen pentue, jonka pennut on neljä päivää vanhempia kuin Akan pennut. Kyseessä on Unnan (Savumerkin Suopursu) ja Kaapon (Hiittanan Kevät-Ukko) pennut. :) Alla kuva näistäkin pienokaisista:

Perheen mopsi rouva Miina odotti myös kovasti omaa vuoroaan, että pääsee kameran eteen.Tämä rouva muistuttaa aivan meidän Sohvi neitiä, vaikka aivan eri rotua Sohvi olikin. Samanlainen neiti tättähäärä oli Sohvikin kuin tämä Miina. :)
Miina

Suvi käytti Moskua (Kolme Veetä Eka-Einari) verikokeissa jossa otettiin verta DM-geenitestiä varten. Tulokset tulivat ja tulos on DM-kantaja. Kiitos Suville kun veit Moskun testiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti