maanantai 8. toukokuuta 2017

Puolanka rn ja Raahe rn

Fannin juoksua me kovasti edelleen odotellaan.. Ei näy eikä kuulu, mutta eihän se auta kuin odotella. :)

Viikonloppu meni aikalailla koiranäyttelyiden merkeissä. Lauantaina oli Puolangalla ryhmänäyttely, jossa olikin kivasti kasvatteja paikalla. Paltamosta otin kyytiin Marjon ja Kitin, sekä Mosku haettiin Paltamosta myös. Tuomarina toimi Eija Lehtimäki ja tulokset seuraavat:

Kolme Veetä Kevät-Kuutti "Vikke" 
 JUN H

Kolme Veetä Eka-Einari "Mosku"
AVO ERI2


Kolme Veetä Fiksu-Feeti "Veeti"
AVO H


Kolme Veetä Kevät-Kirsikka "Kiti" 
JUN EH3

Sisarukset Vikke ja Kiti


Paikalla oli myös meidän Petjan poika Rikke (Kontioharjun Juissi) joka veikin sitten hienosti koko potin kotiin! Rikke oli siis ROP ja sai jo toisen sertin peräkkäin. :) Isot onnittelut vielä Mirkalle ja muille kotijoukoille! :)
Rikke

Sunnuntaina lähdettiin sitten Paltamon kautta Raaheen. Kyytiin Paltamosta otin Marjon ja Jonin sekä Kitin. Kotoa lähti mukaan Martti. :) Tuomarina toimi Hannele Jokisilta. Tulokset seuraanlaiset:

Kolme Veetä Kevät-Kirsikka "Kiti" JUN ERI 2

Jehnajan Vanttera "Martti" AVO T

Kitillä meni todella hienosti, kolmas virallinen luokka ja ensimmäinen eri napsahti. :) Martista sitten ei voikkaan sanoa samaa. Tuomari ei ilmeisesti meidän nallekarhusta tykännyt ollenkaan, ei sopinut hänen muottiinsa. Ihan tyydyttävän arvoinen koira tuo ei kyllä ihan oikeasti ole, mutta sehän oli vain yhden ihmisen mielipide. ;) Kaikessa muussa oli tuomarin mielestä vikaa, mutta sentään luonne oli OK. :)

Kuva Kitistä ja Martista reissussa. :)

Kiitos kaikille mukavasta viikonlopusta, oli tosi kiva nähdä tuttuja ja kasvatteja ! :) Sekä kiitos Marjolle ja Jonille kivasta reissu seurasta Raaheen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti