tiistai 27. maaliskuuta 2018

Siilinjärvi erkkari 25.3. & sekä muita kuulumisia kuvineen

Lauantaina kävimme Petjan (Kolme Veetä Basso-Betja) kanssa silmätarkastuksessa. Paikalle tuli myös Suvi Moskun (Kolme Veetä Eka-Einari) kanssa. Kummallakin oli edelleen terveet silmät. :) Kiitos Suville kun tulit Moskun kanssa paikalle. :)

Petja ja Mosku

Sunnuntaina ajelin Siilinjärvelle Lappalaiskoirien keväterkkariin. Kotoa mukana oli Fanni ja kasvattityttönen Kiti Paltamosta. :) Tuomarina neitokaisille oli Unto Timonen ja tulokset seuraavanlaiset:

Kolme Veetä Kevät-Kirsikka "Kiti" NUO ERI
Kolme Veetä Fiini-Fanni "Fanni" AVO EH

Kivasti meni kummallakin tyttösellä. :)

Eilen otin muutamia kuvia aamupäivällä Kitistä ja kaveruksista. Kiti oli siis meillä pari yötä kylässä, kun sen kanssa näyttelyssä kävin. Kovasti on Kiti rauhoittunut luonteeltaan. :) Alla muutamia kuvia:

Kiti


Irmeli

 Orvokki

Sinna

 Kiti ja Irmeli

Kuisma

Kerkko

Kiti ja Orvokki äiti


Eilen kävimme myös Kerkon ja Kuisman kanssa Miran käppänöiden kanssa leikkimässä. Lähinnä pojat leikkivät ikätoverinsa Korrin kanssa. :) Muutamia kuvia näiden touhuista:

Kerkko, Korri ja Kuisma

 Kerkko ja Korri

 Kuisma ja Korri

Kuisma

Kerkko

Ja vielä ihanasta Korri pojasta kaksi kuvaa. :)

Sain myös viestiä Minnalta, joka oli ollut Viken kanssa (Kolme Veetä Kevät-Kuutti) paimennusleirillä Saajomannussa. Poika oli todella hienosti osannut paimentaa poroja ja olikin saanut kehuja porotilan emännältä. Todella hienoa! :)
Itselläkin olisi toiveissa, että joku päivä pääsisi paimennusta kokeilemaan.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti